Tre perfekta höstjackor - neutrala färger

Är det bara jag som verkligen längtar efter hösten? Inte för att sommaren är någon pest, men för att jag älskar hur modet ser ut under hösten. Höga boosts, låga boots, lång kappor, mysiga halsdukar, mössor för dom kallaste dagarna, stickade tröjor ihop med ett par snygga jeans. Listan kan göras oändligt lång.

I dagens inlägg tänkte jag länka tre fantastiska höstjackor, för oj vad jag har snöat in mig på jackor. Det och skor har alltid varit min absoluta favoritsak att köpa när det kommer till kläder.

Först ut har vi såklart en fantastik skinnjacka ifrån Selected Femme (adlink) Det går inte att gå in i hösten utan att äga en ordentlig och stilren skinnjacka. Den här svarta varianten hade hamnat i min kundkorg, om jag inte hade fått tag på en otrolig skinnjacka förra året. Den här så SÅ SNYGG! Vill man inte ha en svart kan jag tipsa om att skaffa sig en vit eller beige skinnjacka. Också väldigt snyggt.

En otroligt mysig och varm teddy jacka från Elvine. (adlink) Är väldigt inne på att köpa en beige teddy jacka och den här prickar alla mina kriterier för vad jag vill ha i en sådan här jacka. Stora fickor, i en krämig beige färg, med en dragkedja hela vägen och stor krage. Länkar också den svarta för er som tycker att det är en snyggare färg, klicka här (adlink)

Sist med inte minst - en klassisk trenchcoat!(adlink) Jag har aldrig riktigt hittat en trenchcoat som fyller mina krav, men den här prickar av nästan alla. Det enda jag vill se är färgen i verkligheten, så att den inte går åt den gula hållet. Min ideala trenchcoat ska vara i en kall beige färg och gå till strax innan anklarna.

Den här är dessutom på rea just nu, perfekt för dig som vill investera i en snygga höstjacka.

  • Postad i: posted_inTips

Gillar