Jag är veckans blogg!

Hej hjärtan och välkomna hit! Jag är genuint överlycklig över att få vara veckans blogg den här veckan och ser verkligen fram att dela med mig av livet mer er. Det kommer bli fantastiskt!

LÄS; ”Det är nu livet börjar på riktigt”

Men vem är jag då? Jo, jag heter Ellen Delin och är en artonårig ung tjej från Göteborg. Tog studenten i våras och försöker tappert få ihop livet genom att hitta balansen mellan träning, det sociala livet och jobb. Jag har hela mitt liv tränat och där har dansen spelat en stor roll. Valde i våras att spräcka hål på drömmen om en karräir som dansare för att skona min kropp efter ett antal år med skador och senast en ryggskada.

Som person är jag väldigt glad (mesta delen av tiden haha), går alltid mig egen väg och lyssnar sällan på vad andra har för åsikter om mig. Jag har lidit av prestationsångest så länge jag kan minnas, vilket har präglat mitt liv otroligt mycket - både på gott och ont. Men, ångesten har definitivt format mig till den jag är idag och det är jag glad för. Ångest behöver absolut inte vara negativt alla gånger!

Den här veckan kommer ni få en inblick i mitt liv. Jag kommer dela med mig av outfitbilder, texter om livet och allt däremellan. Förhoppningsvis får ni en bättre bild av vem jag är! Och jag ser framemot detta supermycket.

Om ni vill ha en ännu större inblick kan ni klicka här och komma till min instagram. Där postar jag både som inlägg och på instastoryn. Perfekta mini-uppdateringen!

Gillar

Kommentarer

evelinaglad
evelinaglad,
grattis till veckans blogg!😍
nouw.com/evelinaglad
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Åh vad kul! Ska bli kul att få följa dig! <3
nouw.com/psykiskohalsablogg
isabelkensson
isabelkensson,
Fina fina Ellen, grattis!! Så glad för din skull! <3
nouw.com/isabelkensson
emmel
emmel,
Åå grattis till att vara veckans blogg 😃
nouw.com/emmel
Johannna
Johannna,
Åh grattis 😍
nouw.com/johannna
lindavikstrom
lindavikstrom,
linamariekarlstrom
linamariekarlstrom,
Skulle vara snällt om ni ville svara på denna enkät angående shopping av kläder på nätet! 😊 https://app.easyquest.com/q/w8Y3X
nouw.com/linamariekarlstrom
GossipAndFashion
GossipAndFashion,
johannasjostrom
johannasjostrom,
omg såå snygga byxor var kommer dem ifrån
nouw.com/johannasjostrom
lindvalls
lindvalls,
Åh grattis! 😍
nouw.com/lindvalls