ELLEN X ISABEL

Det här en introducering till ett litet fint samarbete som kommer upp inom kort..

Halloj! Isabel Kensson heter jag och jag bloggar på nouw.com/isabelkensson (klick). I somras minns jag att Ellen deltog i min Veckans bloggtävling som jag hade, och det var då jag upptäckte henne. Jag rådiggade hennes blogg direkt, hon vann min tävling och sedan dess har vi haft kontakt fram och tillbaka genom våra bloggar och instagram. Världens härligaste tjej!

Något jag tycker är så otroligt viktigt och givande är att samarbeta, ge cred och bjussa. Jag tror att det är en väg till framgång, det här med att våga lyfta andra inspirerande personer, länka till andra bloggare och samarbeta. 2018 är ett år då jag kommer satsa lite mer på det här med att hitta peppiga och inspirerande människor att bolla idéer och jobba med. Jag skickade därför iväg ett mail till Ellen för några veckor sedan där jag berättade om mina tankar kring det här och frågade henne om hon ville göra något roligt ihop på våra bloggar. Hon sa JA och jag blev så glad!

Som sagt heter jag Isabel Kensson, jag är en snart 17-årig tjej från Umeå som brinner för att fota, inspirera, träna, blogga och göra musik. Jag strävar efter att min blogg ska vara en mood booster. Jag älskar att peppa och inspirera människor till att våga drömma stort, få en trivsam vardag, ett värdefullt självförtroende och ett fint mående. Jag skriver även en hel del om träning, delar med mig av mina fotograferingar och skriver om min vardag som består av just det här. Jag går även i en musikskola på vardagarna vilken såklart är en stor del av mitt liv!

Jag har alltid fått höra att jag sprider energi och glädje, och det är en egenskap jag är så tacksam över. Jag tror på ordspråk som "dream big" och "time is now" och det är citat som driver mig framåt. Jag går min egna väg, står upp för mina åsikter och umgås väldigt mycket med min pojkvän Linus som är en stor drivkraft och motivation för mig.

Jag har valt att dela med mig av min träningslycka och pepp till er. Eftersom jag vet att Ellen håller på med träning i form av dans (vilket för övrigt är SÅ coolt) tycker jag det känns helt rätt att dela med mig av det här till er. Jag brinner för att träna och jag älskar att sprida den här träningslyckan till andra. Jag hoppas ni är taggade, jag är så pepp! Vi hörs inom några dagar.. ★

Gillar

Kommentarer

Emelieesofia
Emelieesofia,
Åh så spännande! 😍
nouw.com/emelieesofia