Det fina med sociala medier

Idag träffade jag @isabelkensson för första gången. Vi bor väldigt långt ifrån varandra annars, men den här veckan hälsade hon på i Göteborg för att se Ed på Ullevi. Snacka om att jag är lagom avundsjuk! För er som följt med ett tag kommer ju ihåg vårt samarbete från i vintras.

LÄS; Tips på hur man kommer igång med träningen

Jag menar - kolla på henne!!!!!!! Fina fina Isabel!

Jag tycker det är så otroligt fint att sociala medier låter oss få kontakt med folk runt om i världen. Isabel inspirerar mig mycket tack vare det drivet hon har i sig. Jag tror verkligen att hon kommer komma långt! Det glädjer mig att hon skickade iväg ett mejl för ett halvår sedan och gav mig möjligheten att få lära känna henne. Förhoppningvis lär vi ses fler gånger!

Jag mötte upp Isabel utanför hennes hotell och vi vandrade upp mot DaMatteo för en kall dryck och härligt snack. Vi pratade mycket om att resa och vad planerna för framtiden är innan vi knallade bort mot Myrornas. Jag fick nästan med mig ett par vita jeans, men upptäckte att de både var för stora och sönder i dragkedjan. Tråkigt! Isabel däremot, hon fyndade massa fint!

Senare mötte vi upp Isabels pojkvän, fotade lite bilder som kommer upp senare och satte oss sedan på Jos. Ännu ett klassiskt Göteborgsställe. Jag tog en acaibowl och paret tog varsin sallad. Kan verkligen rekommendera Jos om ni har svängarna förbi Göteborg! God mat för bra priser.

Mot eftermiddagen kramades vi hejdå och jag begav mig till farmor för jordgubbar och glass. Och hundmys förstås. Dino är så himla kelsjuk när man kommer och hälsar på. Jag älskar att komma hem till mina farföräldrar och prata om allt mellan himmel och jord. Det är riktigt lyxigt!

Nu är jag hemma igen efter en fullspäckad dag och ska äta grillat med familjen. Ett bra avslut på en bra dag.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar