Header

Vi var bortbjudna på tapas denna kväll. Har sett fram emot detta i flera veckor (haha) och det var värt att se fram emot. Så god mat och trevligt sällskap. En lördagskväll i topp, helt enkelt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har kämpat mig igenom de senaste jobbdagarna. Kroppen är inte riktigt i topp och jag har varit så himla trött när jag har kommit hem. Passade på att ta en bloggfri dag igår efter att utmaningen att blogga i en månad tog slut. Det behövdes. Har bara myst runt i mjukiskläder, ätit en massa gottigheter och haft extra tid med familjen.

Har haft ett himla chokladsug. Ätit upp en halv maraboukaka, den vanliga smaken, men så köpte mamma hem denna. MED KOKOS! Har ni smakat?

Likes

Comments

skogen - hud - tillsammans - rörelse - färg

Detta var sista temat för denna fotoutmaning, men det här är också det sista inlägget i #nouw30daychallenege. Hoppas att jag har kunnat inspirera lite extra. Jag har verkligen försökt att tänka utanför boxen vad gäller vissa inlägg, vilket har lett till att jag fortfarande har en massa idéer på lager. Kul!

Likes

Comments

Helgen lider mot sitt slut - har ni haft en bra helg? Min har varit toppen och jag har fått mycket gjort. Skönt med effektiva dagar. Imorgon slutar jag jobbet tidigt och det är dags att börja förbereda ordentligt inför Thailand. Det börjar pirra i magen nu. En hel del viktiga saker att tänka på och jag har ännu inte hundra koll.

I vilket fall som helst är nu även temat "skog" klar till min fotoutmaning. Det återstår bara ett tema, som ska vara klart till på tisdag. Tur att jag redan har en idé klar i tankarna.

skogen - hud - tillsammans - rörelse - färg

Likes

Comments

Har suttit i flera timmar med denna bild (visste inte riktigt hur jag skulle gå tillväga), men nu får jag nog ta och vara nöjd med resultatet. Tror inte jag har gjort en sån kreativ redigering i Photoshop förut. Tycker det är himla roligt, ska försöka redigera fler bilder på samma spår.

skogen - hud - tillsammans - rörelse - färg

Likes

Comments

Fredagkväll och jag blev plötsligt så trött att jag skulle kunna sova redan nu fastän klockan inte ens är halv sju. Men det gör mig inget. Tidig kväll = tidig morgon och jag älskar att gå upp tidigt när jag är ledig. Det känns som att dagen blir längre och jag kan passa på att få saker gjort medan alla andra sover. 

Har gosat & lekt med lillasyster tills hon skrek av skratt. Här spanade vi på pappa som skottade snö utanför fönstret ❤️

Likes

Comments

Hej vänner.

Jag har haft en fantastisk ledig dag. Vårkänslor med sol, torr asfalt, fågelkvitter, sneakers och tunnare jacka. Vid lunch bilade jag in till grannstaden för att hälsa på min kusin som flyttat hemifrån. Efter ett antal felkörningar klev jag in genom dörren med en bukett blommor och en påse med blåbärsbullar. Timmarna flöt iväg medan vi pratade ikapp om livet.

Hemvägen kunde ha slutat i katastrof men tack vare snabb reaktionsförmåga och bromsar som fungerade gick allt bra. På 90-vägen i skymningen dök det plötsligt upp en hjort vid vägkanten som bestämde sig att trippa upp mitt i vägbanan. Allt gick så fort. Hann tänka ”helvete, en hjort!” innan jag automatiskt tryckte ner kopplingen och bromsade så hårt jag kunde.

Det kändes som en evighet innan bilen stannade, bilen bara gled och gled - lång bromssträcka. Ingen nära bil bakom, tack o lov. Det gäller verkligen att hålla avstånd! Hjorten hann i alla fall förbi bilen, men det så så nära. Jag var helt skakis när jag sakta körde vidare. Vilken adrenalinkick.

Nu är jag i alla fall tillbaka på hemmaplan. Det bästa med morgondagen? Det är fredag!

Likes

Comments

Humör idag?

Glad, med mycket kärlek inom mig eftersom det är alla ❤️-dag. Myser och kramas lite extra.

Hur har dagen sett ut?

Hann med lite gos & lek med lillasyster innan jobbet, som rullade på som vanligt. Har eftermiddagen kvar (är på rast just nu) och sen ska jag hem & njuta av att jag är ledig imorgon.

Vad ser du fram emot?

THAILAND och våren.

Bästa låten just nu?

Big Spender (feat. Prince Charles) - Kiana Ledé

Vad gjorde du för exakt ett år sen?

Jag jobbade även då och tog hand om lillasyster eftersom de andra två firade årsdag på restaurang. Bästa vän kom även över på lite mys!

Alla hjärtans dag-blommor från förra året

Likes

Comments