IKEA HACK

Detta är en möbel från IKEA som egentligen är gjord för att ha skor i, skoskåp helt enkelt.

Jag har den inte som det utan jag har sånt där man inte vill ha liggandes framme och inte vet vart man ska göra av det, jag har mina räkningar och fakturor och viktiga papper, även har jag mina stylingsverktyg och laddare till olika produkter, samt min laptop. Smidig möbel som gömmer undan sånt vi har behov av. Skoskåpet heter ställ för ni som undrar.

Har inte fått till min inredning i hallen ännu, tänker mig lite torkade blommor och måla om ramen svart. Även byta posters.

#ikeahack #hacks #helgen

HELGEN

Hela veckan har jag varit hemma och varit sjuk, gjorde ett covid19 test i måndags. Men de visade negativt. Dock väntade jag inte 24 timmar som man skulle göra innan man ska ta testet, för var så ivrig om jag hade det eller inte.

Har pratat med en vän som är sjuksköterska och hon menar på att testet kan ibland visas fel eller att det tas fel, ibland får man testa sig 2-3 gånger innan det visar positivt.

Eftersom mina symtomer inte har blivit till det bättre och istället till det sämre har jag bokat en ny tid. Dock de värsta, obekvämaste testet jag gjort, de tar en tops och stoppar upp i näsan, så långt upp som de går och "rör runt". Beskriva den känslan, hua. Var så obehagligt även om det bara höll på ca 20 sekunder, och nu ska jag ge mig på mig det igen. Känns inte roligt alls men vill ju ändå veta vad det är för "fel på mig". Känner mig också instängd i min egen lägenhet och inte kunna vistas ute, inte för att jag har orken att göra det heller.

Helgen blir mer eller mindre mycket vila, filmtittande och serier.

Så har ni några tips på några bra filmer eller serier.

Tipsa gärna :)

Önskar er annars en trevlig helg och njut för snart är det måndag igen ;)

Gillar

Kommentarer