Japp, då pass jag på att blogga lite när Jimmy ändå sitter vid sin data och pratar i Skype.
Han rycker mä i håret eller klämmer mig på pattarna lite emellanåt, och säger några ord.
Jag kan berätta att valborgs-helgen spenderades hos Jimmy, vi åt mer eller mindre godis hela helgen. Och festade lite under lördagen.
Och nu i helgen, eller förra, vad man nu än säger, spenderades i Uppsala. På fredagen var jag hos Flugan under förmiddagen och satt i solen, mös och pratade lite bajs bara, och under kvällen var jag och Fillan ut på JLT. Alltså, dem är gudomlig alltså. Däremot blev vi bägge besviken på att dem inte spela enda till klockan 00.00. Som det stog när vi beställde biljetterna.
In till Katalin fick mamma agera chaffis med impalan. Då blev vi jänter nöjd. Och kul var det, då även pappa min var lite på g.
Efter Katalin for vi vidare till etage, där vi spenderade resten av natta.
Det blev en toppen kväll, dock var vi extremt fyllesjuk under lördagen och skämdes nå kopiöst. Det är tur att det vi inte minns, lider vi inte av.
Jag vakna upp med chaffisen iallafall, vid namn Jerry. Jag känner han sen tidigare så inte gjorde det så mycket. Däremot var det mindre roligt att inte veta vart någonstans i Sverige jag var.
Men att kvällen blev lyckad är ändå huvudsaken.
Lördagen spenderades med Jerry, sen kom jag till Fillan och där låg jag på soffan och var däckad, typ. Och käka pizza, som Krister fick äran att bju på. Gratis är gött, han är gullig han (nog för att det inte fanns mycket annat att välja på då jag kört slut på alla mina peningar)!
Söndagen åkte jag hem. Långtråkigt, fast ändå inte. Det var skönt att få söva i sin egen säng.
Nu dock, så är jag som sagt hos Jimmy, vilket har börja blivit allt oftare. Och jag antar att jag blir här...typ hela veckan?
Där hade ni en uppdatering. Så alla hänger med i mitt händelserika liv.
Men nu ska jag rycka hörlurarna från pöjken och be han var social innan jag sömnar.
Det är en dag imören å.Likes

Comments
Jag gör som dem på 60-talet, typ. Röker i badkaret.
Helt ofarligt innan de renoveras.
Och, jag sitter och lyssnar på dansband, jo jag är bara tjugo år faktiskt.
Har även färg i utväxten, för att se ut som fölk till helgen.


Likes

Comments

Efter helgens bravader(!) så är jag tillbaka till verkligheten igen. Ingen bakfylla, inte speciellt trött och sleten.
Men nog var den hård allt, helgen alltså.
Under torsdags kvällen, då Fillan kom, tog vi det lugnt. Hon bjöd på pizza, vi höppa runt och dansa i lägenheten ett tag, färga och klippte mitt hår, sen fick jag även massage.
Fredagen så var vi till Alfta och hälsa på ett par som Fillan (även min farmor och farfar) känner. Vi rände även runt lite i affärer och glåma.
På kvällen lagade vi mat, drack alkohol och gick på Bonden. Jo, krogen på bynn heter faktiskt Bonden, eller ja, egentligen Red farmer.
Vi åkte på en skaplig fylla ändå.
Lördagen var det meningen att vi skulle åkt på klubben och jag skulle hjälpt till att städa, sen skulle vi ha grillat och festa på lite där. Men eftersom vi bägge var sega och trötta, stanna vi hemma iställe och kolla film fram till eftermiddagen. Innan vi gav oss på alkoholen igen. Vi festade hemma innan vi begav oss mot Bollnäs för att gå på Lasse Stefanz. Även fast de inte är någe jag lyssnar på speciellt ofta måste jag säga att vi hade hemskt kul, och Lasse spelade bra. Några låtar kunde man iallafall.
Jag gör denna långa historia kort, då jag inte vill gå in på detaljer. De som händer här, är lika bra att det stannar här. Vi skämde ut oss, en aning, ja. Jag kan tala om att jag spydde iallafall, som en gris, innan vi ens tagit oss bort till Tuppens. Och pengar spendera vi så det hette duga i helgen.
Söndagen spendera vi på balkongen tillsammans med körv och Burn, bakfulla såklart.
Jag är iallafall jätte nöjd med helgen, vi hade så kul. Och det var nog längesen jag skratta så mycket. Detta var guld värt, för oss bägge skulle jag tro. Och vi kommer göra om det, helt klart.
Vi blev som fjorton på nytt, och det var underbart.
We are back.


Likes

Comments

Jag är trött, jag är hungrig och min mens-värk(!) håller på att avliva mig.
Ni förstår, jänter, för den som inte haft varken mens eller själva värken på fem år, så är detta en ren pina.
Beviset att det är dags att byta min ofungerade P-stav, maybe.
Men iallafall, i hallen blev tapeterna upphängd och det som skulle målas, målades. Nu är det bara socklar och nytt golv som fattas.
Dags att ge äran till pappa min att få komma och dona lite.
Annars blev det bra, förutom att det blev en aning mycket ränder för min smak. Men allt är bättre en det vita väggarna, så jag är nöjd ändå.
I måndags tog det även eld och låger i ett av uttagen. Så jag måste nu ta hem en elektriker som ser över elen hos mig.
Ikväll ska jag iallafall städa och göra lägenhet av det soprum jag bor i nu. Jag hatar när det är stökigt. Och att Fillan kommer imorgon gör så att jag helt enkelt får en push i ryggen.
Jag vill ändå att hon ska få ett halv-bra intryck när det är första gången för na.
Längtas. Jag hoppas denna dag, och morgondagen, går en aning fortare.
Så med andra ord så lär jag även vara ganska offline från och med imorgon. Som i min vanliga ordning, typ.Fillan själv får stå för bilden idag. Tycker att den är väldigt fin faktiskt. Den gången var det nog lillebror min som agera fotograf!


Likes

Comments

Grattis till mig, som för en gångs skull är trött tidigare än mitt i natta.
Jag har inte suttit en gång sen jag kom hem från jobbet.
Äntligen, har jag fått tummen ur röva och börja på i lägenheten, efter att ha bott i min vita, sjukhusliknande etta i fem månader. Jag förstår inte riktigt hur polacken tänkte när han renovera här.
Dessutom vet han inte hur man renoverar, så då tycker jag att man kan låta bli, elakt menat.
Jag tog mitt första steg på garderoben, den har jag irritera mig länge nog nu.
Så jag har tagit ner tapet, färg och slipat ner till grunden. Det tog mig två timmar, längen nog.
Men nu är det värst gjort iallafall.
Det blev alldeles lagom dammigt i hela lägenheten, jag har stått med dammsugaren i minst en timma. Egentligen skulle jag behöva damma av allt också, men nej, inte ikväll. Jag tar det imorgon.
Till helgen, när jag ändå inte har något planerat, hade jag nästan tänkt att jag skulle få upp tapeterna i hallen dessutom.

Likes

Comments

Det är mitt i veckan, jag och rörmokarn har suttit och beklaga oss över att vi är trött. Men det är samma visa varje morgon.
Dessutom har vi varit i en lägenhet som stank ruttet, vilket inte gjorde att någon av oss har haft en glad min på hela morgonen.
Jag skulle egentligen haft sovmorgon imorse, eftersom R skulle besiktiga bilen, men jag vakna av att det ringde på min telefon, det blev med andra ord ingen sovmorgon. Men nog om det.
Helgen blev bra iallafall. Jag kom hem sent på fredagen, vid 00.00 tiden, typ. Men jag ställde klockan och gick upp lördag morgon, precis som jag skulle. Dock var jag som en zombie och allt gick inte i racer fart precis. Jag var öm och jätte blå runt mitt nytillskott, tatueringen alltså. Så jag hade tjocktröja och skinnväst iställe för skjortan jag tänkt på från början.
Vi firade Lillan och Vera på eftermiddagen, de hade gjort en go smörgåstårta som dem bjöd klubben på.
Även en del från Ljusdals -och dalaklubben var där. Kul hade vi.
Jimmy kom även någon timma efter mig, så jag satt väl största delen med honom och prata på i mitt fyllesnack som jag fick höra om i söndags.
Iallafall, kvällen och natten spenderades på Hambologen. Det dansades, dracks och jag sjöng några fräcka låtar, som vanligt när jag hävt i mig en aning mycket.
Men man ska bju på sig själv sägs det.
Jag var tydligen dålig på att svara på meddelanden också, med felstavningar alltså. Jag har fortfarande inte kolla på den konversationen som jag hade med Fillan, eller Jimmy, och lika bra är väl det, annars blir jag väl tomat-färgad i ansiktet.
Jag sov sen hos Jimmy, och jag skulle pronto kolla på film, men jag hann inte se halva heller innan jag sömna.
På söndagen kom jag inte hem förrän fem tiden på eftermiddagen. Jag låg för ankare hela dagen, med andra ord.
Det var en lång historia kort om den helgen.
Och nu ska jag fortsätta göra nytta på mitt arbete.Likes

Comments

Jag sitter för tillfälle på bussen för att åka in till Uppsala. Och jag har redan hunnit bli arg.
70kr, för att åka in till Uppsala (!) det är rena rama rånet, bedrövligt för att vara exakt. Alltså kostar det 140kr för att åka fram och tillbaka.
Hemma får jag en heldagsbiljett för 100kr, då åker du hur mycket du vill i hela Hälsingland. Lämpligt. Och billigt. Man ska bo på bynn helt enkelt, kung.
Men iallafall, över till annat. Jag kom sent igår, tåget var även femton minuter sen. Jag var trött, och hungrig. Då lockade Fillan med mat, sen blev jag kvar där i flera timmar, och jag som skulle upp i tid imorse (vilket jag inte lyckades med).
Vi boka även biljetter till John Lindberg Trio, det är musik som både hon och jag tycker om, och jag lyssnar på dem minst en gång om dagen så det var passande. Men det var bara nå ryck vi fick, eller de var väl jag till en början men Fillan var snabb nog att haka på, vi har inte pratat om det förr eller nå. Och pang, på tjugo minuter efter vi sätt att dem skulle vara i Uppsala, hade vi bokat biljetter.
Men man ska vara spontan, vi är ung.


Likes

Comments

Igår kväll låg jag och internet shoppa, i min vanliga ordning när jag är lite trött men ändå inte kan sova.
Jag är som ett barn när det gäller paket på posten, jag sliter upp paketet och måste prova allt direkt.
Jag har blivit så pass bekväm att jag till och med handlar smink och hårfärg på internet, tänk vad jollig. Men det är skönt, jag slipper stapla runt i olika butiker. Dessutom finns inte "min stil" av kläder, eller inredning, i en vanlig butik. Eftersom jag är kräsen.
Möbler handlar jag dock inte på nätet. Då skickar jag istället mamma och pappa, så får dem fixa. Jag är snäll ja.
Ikväll bär jag av mot Uppsala, en snabbvisit. Jag åker hem direkt imorgon efter jag tatuerat mig, eftersom jag ska på motorrevyrock i Bollnäs på lördag kväll, och under dagen ska vi fira två klubbmedlemmar, mor och dotter, som fyllt år.
Nu ska jag fortsätta jobba, jag hoppas barnen har ätit klart så jag kan måla utan att dem lägger händerna eller någon annan kröppsdel där det är nymålat.
Resterande av eftermiddagen lär gå fort, det känner jag
på mig.


Likes

Comments