Header

Alltså SER NI hur gott detta var eller? Holy mother.
Jag har varit nere på La Tía Verde idag, som vanligt hehe. Det är bara "smygöppet" där nere nu, vi kommer att ha en "grand opening" i slutet av Mars, vid påsk. Så nu håller vi på att testa fram en meny som känns bra för alla, och denna rätt kommer garanterat finnas med.

Jag kom precis in från en promenad med hundarna och tänkte kolla runt lite här och på Youtube innan jag kraschar i soffan framför Wahlgrens värld. Ska kämpa emot mitt sötsug som vill ha choklad. Jag äter alldeles för mycket socker varje dag och känner att jag vill avgifta min kropp lite. Ha en mysig kväll hörni, imorgon är det helg ju, redan!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har slutat följa alla konton jag tidigare följde på Instagram som endast lägger upp bilder från tropiska stränder och kristallklart hav, jag tröttnade helt enkelt på det. Men jag hämtar fortfarande mycket inspo från olika instagramkonton, framförallt till outfits och snygga bilder. Konton jag tycker är värda att följa för inspiration är:

Likes

Comments

Idag har jag spenderat nästan hela dagen på familjens nya bar/restaurang. Det var kul att få se allt i verkligheten för första gången. Jag är så taggad inför att börja jobba bakom baren, och till våren/sommaren när det kommer fler turister ner hit kommer det bli så roligt! Om ni har vägarna förbi Torrevieja någon gång får ni inte glömma att besöka La Tía Verde.

Likes

Comments

Mina vänner som är på Bali nu har precis tatuerat sig och jag har blivit så sugen på att själv göra fler efter det.
Jag vill göra något motiv på baksidan av armen, men vet inte vad. Sen vill jag ha en enkel ovanför vristen typ (som på bild 2 på andra raden). Jag vill också göra en rektangel någonstans på kroppen, kanske nära handen? Tycker också det är så snyggt med text ovanför foten precis (som på bild 3 på första raden).
Jag har en tatuering sen tidigare som jag gjorde i Amsterdam i somras.

Likes

Comments

Hahah snälla ursäkta mina groteska ögonbryn, de har inte fått så mycket kärlek på ett tag...
Här är två bilder på en ögonsminkning Cissi gjorde på mig i veckan. Endast för skojs skull. Det är ingenting jag skulle kunna bära upp till vardags eller så men jag tyckte att det blev väldigt ballt ändå. Hon är så duktig med smink!

Likes

Comments

Jag är så tömd på energi idag, trots att jag gick och la mig tidigt igår. Cissi och jag träffade Kaspara en stund på en bar nära oss då hon flög till Marocko idag och jag åker hem på Måndag. Men jag sov så extremt dåligt, kunde inte somna och vaknade flera gånger under natten.

Så nu ska jag ta det lugnt en stund till innan det är dags att gå ut med hundarna och sedan börja packa.

Att packa kan vara det tråkigaste jag vet, och idag är det en hel del att packa ner. Efter tre månader blir det ju en del skit att få plats med i väskorna. Men det är skönare att ha det gjort idag än att stresspacka imorgon.
Ha en fin Lördag!

Likes

Comments

- Jag klarar inte av att äta banan. Det funkar i mat, men inte endast en banan. Usch, konsistensen är fruktansvärd.
- Jag har en konstig fobi för vatten på stickade tröjor. Ryser vid bara tanken av att ha på sig en stickad tröja (speciellt om den är lite sträv) och det börjar regna eller att man råkar skvätta vatten på den, så obehagligt. Bara att se det är obehagligt tycker jag.
- Jag kommer i princip aldrig ihåg mina drömmar. Så tråkigt, när jag väl kommer ihåg vad jag drömmer tycker jag att det är så kul att googla vad de kan betyda.

- Jag måste alltid lyssna på något. Om det så är musik eller podcast. Jag har alltid på något i hörlurarna, när jag går ut med hundarna, när jag ska sova (omöjligt för mig att somna om jag inte lyssnar på något), när jag duschar, städar, borstar tänderna, allt ska göras till musik eller podd.
- Jag och min syster kramas aldrig. Trots att vi är tvillingar och väldigt nära varann. Jag kan inte komma ihåg den senaste gången vi kramades, haha.
- Jag är beroende av mina vänner. Om jag är iväg på familjesemester i en vecka saknar jag ihjäl mig efter mina vänner, även om jag gillar att hänga med bara familjen också. Detta har varit väldigt svårt för mig i och med flytten, att inte kunna träffa mina vänner när jag vill, det är ju inte samma sak att höras via telefon eller sociala medier.

Likes

Comments

Vilken underbar Torsdag vi fick!
När jag vaknade imorse var det strålande sol och riktigt vårigt ute, så jag och Johanna bestämde oss för att möta Cissi efter jobbet och bege oss till stranden. Det var en bra idé må jag säga, man mår så bra av att få sola ansiktet lite. Det är så skönt att man får ha hundar på stranden här också, dem tycker det är så kul att springa i sanden.

Likes

Comments

Instagram@ellenannerbergg