Nu händer det grejer!

Ojojoj vad det hänt grejer sedan sist!

Jag har befunnit mig, och befinner mig fortfarande, i en otroligt sökande fas av livet. Jag vill göra allt. Testa allt. Lära mig allt.

Jag har troligtvis scrollat förbi och kikat på vartenda jobb som finns på arbetsförmedlingen, LinkedIn etc. Jag har helt enkelt ett pirr i magen av längtan efter något nytt ska hända🤗


- - - - -

I våras sökte jag in till universitet, och om allt blir som jag tänkt börjar jag studera Media och kommunikation till hösten. Första svarsdagen är nu på torsdag, så jag håller mina tummar!

Men dessförinnan tänkte jag att jag ville skaffa erfarenhet inom branschen. Därför var jag några dagar hos Innosearch och fick lära mig mer om #SEO och lyssna en del kring affärsutveckling. Och nu, IDAG, började jag min praktik hos Boostified. Ett företag som sysslar med #influencermarketing och jag är överlycklig. Att få vara på plats. Se hur allting går till. Göra, testa, lära - ALLT!

- - - - -


Lovar att försöka bli bättre på uppdatera hädanefter – åtminstone nu ett tag framöver då jag känner mig fylld av energi! ♥️💃🏼

  • Drömmar

Gillar

Kommentarer

idamattisson
idamattisson,
Så spännande! Ska bli så kul att följa😍
nouw.com/idamattisson