Min vision!

I detta inlägg kommer jag presentera några tankar, drömmar och visioner jag har för mitt framtida yrke samt med vilka ögon jag försöker se livet ur.


Jobb och visioner
En vacker dag vill jag arbeta med media/kommunikation/reklam/marknadsföring – allt i ett. Detta vill jag koppla till mode- och skönhetsbranschen men även hälsa, som till stor del går hand i hand.

Jag har som vision att arbeta inom media, med kommunikation och reklam som huvudsyssla för att bli delaktig i förändring av dagens ideal. Även de förvridna kostvanor och den kroppshets som samhället präglas av idag. Jag är bl.a. trött på ”fat-” och ”smalshaming” som ständigt pågår.


Detta vill jag förmedla utifrån de två punkter jag själv försöker resonera ur, för att hålla en så realistisk syn som möjligt (enligt mig) på hur modeindustrin och medievärlden fungerar:

1. Livskvalitét
Med detta menas att må bra i sig själv och att välmåendet får vara A och O, i alla lägen. Nöja sig med det man har, och inte alltid sträva efter bättre. Att arbeta med sig själv istället för mot sig!
Självklart ska man alltid vilja utvecklas, det är själva drivkraften bakom varför man gör saker. Men att samtidigt reflektera kring i vilken mängd och varför man längtar så efter något man inte har kan vara väldigt nyttigt.

2. Inifrån och ut
Idag är modebranschen så inpräglad på hälsospektrat att det nästan blir ”ohälsosamt hälsosamt”. Är ni med mig på den tanken?
Jag är övertygad av att många idag är så, utåt sett, hälsosamma att de missar poängen i vad hälsa är. Och därmed förlorar livskvalitet. Hur man mår på insidan syns på utsidan, hur mycket man än försöker. Så varför inte börja där?


Jag vill nu ställa er två frågor, i samma ämne:

- Vad är livskvalitét för er?
- Hur ser ni på modebranschens ansvar för psykisk ohälsa idag?


Kram kram <33


#psykiskohälsa #psynlig #välmående #mode #fashion #media #drömjobb #nouwinfluencer #nouwlifestyle #lifestyle #livsstil #socialamedier

  • Nära Unnamed Road, Malmö

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Hmm, så stor och svår fråga! Man ska göra det man vill och känner för, det är något som jag ser höra till livskvalitet! <3
nouw.com/emmaengstrom
ellen_mattisson
ellen_mattisson,
Ja det gör det verkligen!! Följa sina drömmar och visioner <3
nouw.com/ellen_mattisson