Lyckodag!!

Jag tror bestämt att denna dag, dvs idag, varit en av de mest tursamma jag någonsin upplevt. Det har gått i ett, med mestadels positivt!

Här kommer en lista på grejer som hänt:

1. Efter jobb kom jag hem till att min efterlängtade Glossybox Limited Edition – Karl Lagerfeldt – hade anlänt. Denna är med ett värde på över 1300 (!!) kr som jag köpte för endast 43kr. Tack vare att jag sparat GlossyPoints. WOW vilken känsla att kunna få så mycket för så lite haha #nöjd !

2. Vid 18,00 släppte @betuttadkruka (kolla in henne på Instagram) en ny batch med betuttade krukor. Jag och mamma lyckades inte bara få tag på en, utan TVÅ, av dessa konstverk jag så länge velat ha!

3. Jag, tillsammans med en vän, har pratat och diskuterat kring framtiden och mina drömmar. Och just nu blir jag nästan euforisk av tanken att jag kanske faktiskt inte är så långt ifrån mina mål som jag tidigare trott. (Mer om detta vid ett senare inlägg)

4. Jag har fått min semester beviljad = att jag under våren kan åka och hälsa på min kära syster @idamattisson !! WIHOOO! Dags att boka flyg hotell och planera rutt. California here I come!

Och allt detta på en och samma dag... 2019 verkar bli ett superår för min del!

Kram kram <3

  • Drömmar
  • Nära Nummertrevägen , Malmö

Gillar

Kommentarer

idamattisson
idamattisson,
Vill gilla x 1000!! Du har så mycket spännande framför dig och framför allt är jag så himla glad att vi får resa tillsammans i vår!😍❤️
nouw.com/idamattisson
ellen_mattisson
ellen_mattisson,
jaaaa😘😘😘
nouw.com/ellen_mattisson
nuborjarlivet
nuborjarlivet,
woho!! precis som en måndag ska vara.
nouw.com/nuborjarlivet
ellen_mattisson
ellen_mattisson,
Jamen verkligen!😍 hoppas på fler sådana!
nouw.com/ellen_mattisson