Ingen himmel är så blå som min💙

Ingen himmel är så blå som min💙

Jag vet att Malmö alltid kommer vara mitt ’hemma’. Den plats jag känt glädje, sorg, mod, hat, rädsla – ja allt – på. Där jag vuxit upp, blivit den jag är, varit med om de saker jag gått igenom.

Men om tre veckor packar jag ner den blå himmeln och flyttar den till en ny plats. Ett nytt ’hemma’ för tre år framöver. Östergötland. Norrköping.
Till en alldeles egen lägenhet, som jag fått förstahandskontrakt på. För att gå en utbildning, jag själv fått välja. Det är en evighet, men ändå så snart.

Glädjen går dock hand i hand med oron. En oro att inte klara av det. Men jag försöker mig på inställningen ”du har redan klarat den svåra biten – att komma in”. Och jag kom ju in. Det finns en plats för mig däruppe, i Östergötland, där jag hör hemma. Det som ska bli mitt nya ’hemma’ i tre år framöver. För ja, att himmeln är blå är lika säkert som detta: jag är på väg, framtiden.💙

Vad ska jag plugga?

- Grafisk Design och Kommunikation vid Linköpings Universitet (campus Norrköping).

Vart ska jag bo?
- Har fått ett förstahandskontrakt på en 1:a på 25kvm.

Hur känns det?

- Mer taggad än någonsin!!! Samtidigt väldigt orolig över att klara mig själv – tvätta, städa, handla mat, betala hyra, plugga och allt annat som ”vuxenlivet” och ”studentlivet” innebär🙌🏻

Gillar

Kommentarer