Header

DSC_0018rr DSC_0046r DSC_0059rDSC_0107rDSC_0082r MAKE UP STORE PRODUCTS Jag fick hem ett paket från MAKE UP STORE i veckan. Det innehöll nagelprodukter, hudvårdsprodukter och lite ögonskuggor. Jag håller på att prova ut en del av hudvårdsprodukterna just nu och ska även ge mig på de övriga produkterna så snart jag får tid till det. Recensioner, priser m.m kommer ni få ta del utav framöver. Stay updated!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

DSC_0636r Bild från Berlin. Hej igen! Tänkte bara kika in en snabbis innan jag går och lägger mig. Känner att jag bjuder er på så tråkiga bilder och dessutom få inlägg numera, men så snabbt jag har fått tillbaka min egna dator så ska jag skärpa mig! (Vilket blir nästa vecka). Har en hel del bilder på lager som jag inte har velat redigera än eftersom jag vill att dom ska bli så bra som möjligt... Ni får helt enkelt försöka stå ut ett litet tag till, förhoppningsvis får jag den redan på måndag!   

Likes

Comments

DSC_0551rDSC_0537rDSC_0536r EN DAG PÅ IKEA Godkväll! Jag har varit på IKEA större delen av dagen idag, och när jag kom hem fixade jag på rummet. Pappa satte bl.a upp hyllorna ovan, och jag städade och rensade bland lådor och annat. Bilderna blev lite halvdåliga för ljuset var inte det bästa när jag fotade, och som jag sagt tidigare så har jag inte tillgång till mitt bästa redigeringsprogram just nu. Men dom duger väl! Ikväll ska jag bara ta det lugnt med familjen. Igår var vi ett gäng som grillade vilket betyder att jag har kommit hem mitt i natten två kvällar i rad nu, så det ska bli skönt att bara ta det lugnt ikväll.

Likes

Comments

DSC_0483r DSC_0507r DSC_0473r DSC_0523r DSC_0500r DAGENS LUNCH Det blev en riktigt stor och riktigt god lunch idag. Grillat med mycket tillbehör. Var tvungen att ta två portioner så nu är jag helt proppmätt. Nu har jag precis duschat och håller på att fräscha till mig. Kvällen kommer att spenderas med en kompis och imorgon åker jag, mamma och mormor till IKEA. Gårdagskvällen var förresten riktigt bra! En lyckad kväll och en härlig inledning på långhelgen. 

Likes

Comments