Header

BeFunky_DSC_0285rrBeFunky_DSC_0250rrrBeFunky_DSC_0293rrBeFunky_DSC_0309rr Några bilder som jag plåtade när jag kom hem idag. Hej på er! Sitter just nu i soffan efter att precis ha ätit middag med familjen. Bloggar och äter lite glass och choklad medan jag med längtan inväntar Let's Dance. Det är verkligen inget jag så troget brukar följa, men i år är ju Kenza med! Ska bli kul att se henne på TV, är en trogen följare av hennes blogg. Någon annan som kommer att kolla?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

BeFunky_DSC_0221.jpg En snabb bild på mitt nya armband (det i mitten). Fick det i present från min kusin Mimmi efter att hon och hennes familj hade varit i New York. Hej! När jag kom hem idag åt jag lite middag och efter det stack jag och brorsan iväg och fotade några bilder åt hans projektarbete. Allt som allt tog det nästan en och en halv timme. Nu sitter jag i alla fall i soffan och bloggar efter att återigen ha ätit ännu en måltid. Tydligen finns det någon/några som tror att jag har anorexi. Hallå ja, jag känner helt ärligt ingen som äter så ofta som jag gör haha. Det är i alla fall inte sant, om det är någon slags ätstörning som jag har så är det att äta för mycket. ;)

Likes

Comments

DSC_0093rDSC_0076r En schemabrytande och chill dag i skolan, nya kläder beställda, har fått en ny stilren kaffekopp av mamma i eftermiddag och magen är full med vindruvor och äpplen - rätt så bra onsdag ändå måste jag säga. Nu blir det allt lite serietittande då jag fortfarande inte hunnit med det. Ha en bra kväll allesammans!

Likes

Comments

BeFunky_DSC_0052 (2).jpg Ännu ett reaplagg som jag fyndade inne på New Yorker. En beige, stickad tröja för sjuttio spänn.  Hej på er! Kom hem från skolan för en stund sedan och sen dess har jag egentligen inte gjort mycket alls. Ätit lite och tagit det lugnt mest. I skolan idag va vi och såg på en teater som handlade om några ungdomar med föräldrar som lider av psykisk ohälsa. Tyckte den var ganska bra ändå, lite kul med en schemabrytande dag också. Nu ska jag skiva upp lite frukt och antagligen slå på ett Grey's-avsnitt. Vi ses!

Likes

Comments