Förstår inte hur folk orkar med att ha Facebook etc när man jobbar. Jag har fullt upp med mitt eget liv. Pallar liksom inte bry mig om om ngn just blev frisk från cancer , en person jag inte ens känner. Det är för mkt information för min lilla hjärna. Är folk så avstängda så de bara inte reflekterar ? Det är ju sjukt. Vad du åt till middag eller att du är i Haparanda det skiter jag fullständigt i. Eller ja jag orkar inte bry mig. När det gäller de jag har som vänner så visst. Men vänners vänner alltså nej. Man kan säkert göra ngn inställning om vad man vill se men jag vill nog fan inte se ngt. Jag vill bara sova haha.. jobbar och sover...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 32 Readers

Likes

Comments

Stressad inför morgondagen så håller på att förbereda. Väntar på veckans horoskop som ska komma och enligt mitt personliga är jag skytten också! Det kan stämma , då jag är ivrig, vill att det ska hända ngt hela tiden och ibland brutalt ärlig. Skytten väger liksom upp fiskarnas känsliga sida så det balanserar mig som tur är. Jag älskar horoskop jag skulle nog med viss tvekan då det var längesen jag läste om alla stjärntecken , men jag skulle nog kunna säga vad främlingar har för stjärntecken. Där ligger min makt haha. M är jungfru och I är ett litet lejon. Sen finns det ju kinesiska horoskop också med öst/väst. Jag är alltså gris/ fisk/ skytt och mitt kärlekshoroskop är skorpionen. Det är därför jag är så jävla het haha.

Likes

Comments

Sitter på trädäcket i vårsolen. Såå skönt att vara ledig! Gick en mil tidigare idag och reflekterade över mitt jobb. Jag har valt att hänga med "de där andra" de som inte röker, snackar skit och tror att de är coola. Utan umgås med de som faktiskt sköter sitt jobb. Inte likt mig, jag brukar alltid dras till det andra gänget, men jag kanske börjar tillfriskna? Kanske hittat mig själv lite mer och mår bättre. Jag är trött på de som behandlar mig som skit. De kan dra. Jag är värd det bästa. Sen om jag är en tönt då eller ej, det skiter jag i. Förstår att jag har en del förändringar att göra. Men jag längtar efter lönen iaf! Trots att jag nu igen har shoppingförbud fr.o.m. Igår.

  • 43 Readers

Likes

Comments

Har kollat upp tågtider , hur dax vi behöver gå upp, när vi ska lämna och hämta på dagis etc. På lördag ska vi ta en tur till väla och införskaffa matlådor etc. Jag är såå taggad men såå nervös! Ska köpa mig en wakeup klocka med stegrande ljus se om det kan underlätta vaknandet. Kanske en termomugg också

  • 45 Readers

Likes

Comments

Hade en skitdålig morgon så grät typ hela förmiddagen.. rödsprängda ögon gråt i rösten, huvudvärk och kände mig som en 70 åring i kroppen när jag gick till bussen för att ta mig till arbetsintervjun. På vägen till bussen trampade jag i en jäkla hundskit ovanpå allt och jag bara : faaaaaaan! Jag ger upp alltså!!!! Vafan kämpar jag för !!!!! Alla är idioter och hela världen kan dra åt helvete!!! Nåja in på stationstoan och tvätta av skon, på bussen och iväg till intervjun. Ögonen svullna och skulle ngn petat på mig skulle jag bryta ihop.

Intervjun gick bra. Jag fick jobbet. Tack gode Gud. En helt ny värld öppnar sig för mig. Och jag är såå glad.

Lite hundskit hindrar inte mig. Men du din jävla äckliga ägare???? Torkar du inte dig själv efter du varit på Toa heller ?? Åhhhhhhh sååå onödigt

Men iaf. Jag är glad

  • 51 Readers

Likes

Comments

Idag lämna jag I på dagis sen gick jag hem och la mig i soffan och skulle vila lite- vaknade 14.00!! Jag måste nog byta medicin. När jag vaknade hämtade jag I sen ringde jag på ett jobb. Ska på arbetsintervju i morgon. Städade av lite och lagade matlåda till M. Hoppas på en bra dag i morgon.

Läser min Elle och sen ska här sovas ☺

Tips! Ögoncreme är även jättebra på läpparna då huden är väldigt tunn där. Använder varje kväll.

  • 43 Readers

Likes

Comments

Idag har vi jag inte gjort mer än att sitta i telefonköer. Det tar ju en halv dag att komma fram till ngn myndighet. Dessutom var det en utlänning som svara när jag väl kom fram och eftersom de ingen av de fatta vad jag ville (det var två samtal, två utländska) så blev jag som alltid annars också - vidarekopplad. Hade det varit två svenskar som kopplade om mig hade jag väl bara irriterat mig på omkopplingen, nu irritera jag mig på att först inte bli förstådd för att ngn inte kunde så bra svenska och för att blev omkopplad. Kalla mig vad ni vill. Men jag har också dejtat en del utlänningar, jag är väl konstig? 😂 nog om det. Det blev en lugn kväll, vi fick maten från citygross och jäklar vad jag beställt godis! Alla blev glada iaf.

  • 44 Readers

Likes

Comments

Har varit och badat i nya badhuset. Finns bättre badhus så jag har bestämt mig för att träna på qvinnlig form istället, där jag tränade innan. Mkt fräschare ställe. Där finns bra infrabastu och massagestolar också. Ska kolla priser i morgon. I ska till dagis och M ska jobba så jag får lite egentid.

Farmor och farfar hade varit här med semlor jag åt två! Jättegoda !

Frysen är avfrystad och jag ska dricka en kopp te med honung sen blir det att hålla kväll.

  • 48 Readers

Likes

Comments

Med en öl och tända ljus. Idag fick vi äntligen frostat av frysen, svärfar var här och hjälpte oss dra ut kontakten 😂😂😂😂
ska bli skönt med måndag så jag får lite egentid att söka jobb och rensa upp här. Undrar vart jag är på väg.. spännande.

  • 50 Readers

Likes

Comments