Julredo

Hej hörni! Nu var det ett tag sen igen, förlåt för det. Helt ärligt har jag börjat skriva flera gånger, men inte orkat avsluta det. Varför vet jag inte. Men snart är det jullov och förmodligen kommer jag hitta på massa roliga saker då som jag sedan kan skriva om här. Nu är det iallafall näst sista veckan i skolan innan vi får lov, äntligen! Det här lovet kommer verkligen så lägligt. Känner verkligen att jag behöver få ta det lugnt och slippa tänka på massa plugg och allt som skolan innebär. Att det snart är jullov betyder även att det är snart är julafton och för en som mig som älskar julafton känns det så kul! Älskar att både ge julklappar och att få, se hur glada alla blir för allt och att äta efterrätt haha. Är faktiskt inget jätte stort fan av julmat så vi brukar ha pizza på vårt julbord för såna som mig. Var dock på ett julbord igår med mitt jobb och maten där var väldigt god.
I helgen har jag även hunnit köpa klart i princip alla julklappar och såå skönt det är. Nu kan man liksom slappna av och hoppas att alla blir glada över det jag köpt åt dom haha. Är dock inte heeelt klar utan måste beställa nån sak, men efter det är allt fixat och jag är mer än redo för både julafton och jullov.
Hoppas ni har haft det bra sen sist vi hördes så ska jag (förhoppningsvis) uppdatera här lite oftare än vad jag gjort nu på senaste tiden.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229