Blus: Gammal från Bikbok Byxor: Här


Jag och bror Callle :)

God Jul!

Jag hoppas att ni hade en bra julafton igår! Jag hade det superbra! Dagen började med frukost med familjen, sedan vidare hem till mormor för jullunch, julklappsspel, fika och Kalle Anka. Efter det åkte vi hem till oss för julklappsutdelning och julbord. Är verkligen tacksam att få fira jul som jag gör och med min fina familj <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag är det dan före dopparedan och just nu sitter jag, mamma och pappa och tittar på uppesittarkvällen och hoppas på vinst! Känns så konstigt att det redan är julafton imorgon, älskar verkligen julen men har inte alls haft mycket julkänsla i år... Men det kommer iallafall bli en jättemysig dag imorgon!!

Idag har jag julstädat i mitt rum, slagit in julklappar och druckit varm choklad :) Till middag gör min familj alltid ett mini julbord kvällen innan julafton, så det var supergott!

Jag hoppas att ni får en fin julhelg <3

Likes

Comments

Hej och välkomna till min bloggis :)

Jag heter Ella, är 16 år och bor lite utanför Stockholm. Jag skapade nu en blogg för att jag först och främst älskar att läsa bloggar men också för att skriva om mina dagar, vilket är ett bra sätt att samla minnen på!

Här kommer ni nog läsa om lite allt möjligt om mig och mitt liv, så hoppas att ni kommer stanna kvar här<3Likes

Comments