VIIMEISEN VIIKON AIKANA OLEN...

Viimeisen viikon aikana olen...


...tykästynyt koko ajan enemmän ja enemmän lyhyempiin hiuksiini. Kävin viime viikon perjantaina siis kampaajalla lyhentämässä hiukseni pitkän polkan mittaisiksi. Ihanaa vaihtelua, niin paljon helpompi elämä lyhyemmillä hiuksilla :)

...leiponut brownieita makeanhimooni. Leivon nykyään todella harvoin, joskus leivoin lähes jatkuvasti. Viime viikon sunnuntaina kuitenkin iski pieni inspiraatio leipomiselle, joten päätin leipoa brownieita, jotka ovat aivan vastustamattomia vaniljajäätelön kanssa nautittuna.

...varannut ensimmäisen kuntosalivuoron itselleni. Parempi vuorot, kuin salin kokonaan sulkeminen. Vuoroista huolimatta varaan mieluiten vuoroni aamulta tai myöhäiseltä illalta välttääkseni muita salilla hikoilevia ihmisiä parhaani mukaan.

...tilannut uusia treenivaatteita tuomaan hieman motivaatiota treenaamiseen ja tietysti minulla on myös oikeastikin pieni pula treenivaatteista.

...kaipaillut kahviloihin ja ravintoloihin pääsyä. Onneksi on kuitenkin mahdollisuus take awayhin, mutta kaipaan kovasti kahviloissa istuskelua ja erityisesti sitä fiilistä.


NA-KD SUNGLASSES / BALMUIR SCARF / H&M FUR COAT / A+MORE LEATHER GLOVES / VERO MODA LEATHERETTE JEANS / ADIDAS SNEAKERS


...turhautunut lumisiin maisemiin ja talveen monta kertaa. Onneksi sentään joinakin päivänä on jo hieman aurinko paistanut, mutta toivoisin kovasti, että lumet sulaisivat jo ja tulisi oikeasti lämmin! Odotan sitä päivää, kun talvitakit saa siirtää keväisten vaatteiden tieltä vihdoin pois.

...ostanut tulppaaneja kaupasta tuomaan hieman edes kevätfiilistä.

...ollut todella aikaansaamaton. Jotenkin joka päivä on ollut todella laiska olo ja päivät ovat menneet vain sarjoja katsellessa sekä muuten laiskotellessa, kun mitään ei ole oikein saanut aikaiseksi.

...katsonut paljon sarjoja niin kuin edellisestä kohdasta tuli jo ilmi. Olen aloittanut katsomaan paria uutta sarjaa, aika on kulunut hyvin The Good Fightin ja Private Practicen parissa.

....syönyt aivan liikaa kevään uutuusjäätelöitä ja muutenkin herkkuja. Ehkä täytyisi yrittää jossain vaiheessa pientä herkkulakkoa taas?

...ostanut Apple Pencilin ja nyt iPadillakin saan tehtyä juttuja kätevämmin. Erityisesti kuvien muokkaaminen on nyt iPadilla todella mukavaa ja helppoa, kun kynän avulla kuvien muokkaaminen on aivan erilaista.


Mitä te olette puuhailleet viimeisen viikon aikana?


Tykkää-merkinnät

Kommentit

LifewithEve
LifewithEve,

Olipa kiva lista. Hmm en edes muista, alkuviikosta ennen pääsiäistä oli tosi aurinkoisia päiviä viimeistelin rekrytoinnin opintoja ja tein ehkä työhakemuksia.

nouw.com/lifewitheve
EllaVilhelmiina
EllaVilhelmiina,
Hyvältä vaikuttaa siunkin lista 😊
nouw.com/ellavilhelmiina