TOUKOKUUN GLOSSYBOX

Yhteistyössä Glossyboxin kanssa, boksi saatu.

Viimeinen päivä toukokuuta jo menossa, mutta silti ehditään vielä kurkkaamaan nopeasti tämän kuukauden Glossyboxin pariin :) Nämä viimeiset viikot ovat olleet niin kiireisiä, että tämäkin postaus on jäänyt täysin luonnoksiin ja meneillään olevaan koeviikkoonkin olen valmistautunut nyt maailman huonoiten. Onneksi pian alkaa kuitenkin loma ja sitten kiireet helpottavat :)

Kiireen keskellä tämä toukokuun Glossybox on onneksi hieman piristänyt, sillä tällä kertaa se on ihanan pirteä ja raikas erikoiskuvitettu boksi, joka loistaa kilpaa auringon kanssa! Lisäksi se on ainakin omasta mielestäni myös yksi tämän koko vuoden parhaimmista bokseista tähän mennessä. Boksi tarjoaa kauneusiloa hoitavien ja kosteuttavien tuotteiden avulla ja teeman "Let the Sun Shine" mukaisesti se myös huokuu kesäistä fiilistä koko boksin täydeltä <3 Tällä kertaa boksista löytyy lisäksi viiden tuotteen sijasta huikeat kuusi tuotetta, joten voiko ihanampaa boksia edes olla olemassakaan?


Let the Sun Shine


O.P.I INFINITE SHINE LONG-WEAR LACQUER

Ensimmäisenä boksista ilmestyi O.P.I:n kynsilakka sävyssä "Reykjavik Has All The Spots". Mielestäni tämä sävy on aika syksyinen kauneudestaan huolimatta, mutta ehkä kuitenkin olisin toivonut tästä kynsilakasta hieman kesäisempää sävyä. Sävystä huolimatta kynsilakka on ihana, sillä sen luvataan antavan geelimäinen ja pitkäaikainen lopputulos, joka kestää kynsillä jopa 11 päivän ajan.

BUBBLE T CLEANSING HAND GEL

Käsidesit ovat edelleen ajankohtaisia ja tarpeellisia, joten niistä ei vielä hetkeen eroon päästäkään. Onneksi boksista ilmestyi käsidesi, joka sopii täydellisesti boksin ulkonäköön ja kokonsa puoleen myös mihin tahansa laukkuun. Tässä käsidesissä on raikas sitruunainen tuoksu sekä se myös imeytyy todella nopeasti.

DOUCCE LUSCIOUS LIP STAIN

Kesän kynnyksellä kirkkaammat huulituotteet ovat aina tervetulleita ja tämän kirkkaampaa voidemaista huulipunaa saakin hakea. Tämä kauniin kirkkaan oranssinpunainen huulipuna on koostumukseltaan erittäin syväpigmenttinen eikä tahmaa huulia. Sävy on ”Passion Peach”.MÉLUSINE PARIS HAIR PROTECTION ELIXIR SPF 20

Tässä ehkä boksin suosikki tuotteeni. Kyseessä on kuivaöljy hiuksille, joka suojaa niitä auringonsäteilyltä eli vaarallisilta UVA- ja UVB- säteilyiltä. Minulla on ainakin joka kesä auringonsäteilystä kärsineet hiukset, joten nyt kun hiukseni ovat raidoitetut ja ne tarvitsevat entistä parempaa hoitoa, luulen, että tämä tuote on ehkä kultaakin kalliimpi. Hiusten suojaamisen lisäksi tämä antaa hiuksille myös ravintoa sekä kiiltoa.

MONU PROFESSIONAL SKINCARE ILLUMINATING PRIMER SPF 15

Primer, joka tasoittaa ihonsävyä ja luo meikille hehkuvan sekä tasaisen meikkipohjan. Lisäksi tämä sisältää myös aurinkosuojan, joten tämä on täydellinen primer meikin alle juuri nyt.

SKIN&CO ROMA TRUFFLE THERAPY WHIPPED CLEANSING CREAM

Boksin viimeinen tuote on syväpuhdistava geelivoide, joka sisältää hoitavaa mustaa talvitryffeliä. Talvitryffelistä en ole koskaan kuullutkaan, joten vaikuttaa hyvinkin jännälle :D Tämä geeli sopii kaikille ihotyypeille ja poistaa kasvoilta tehokkaasti meikin sekä epäpuhtaudet.


#glossymoment

Toukokuun Glossybox oli minun mielestäni ihanan kesäinen sekä sisällöltään monipuolinen. Lisäksi se oli täynnä kivoja tuotteita ja uusia mielenkiintoisia brändejä, joka on aina ihan mahtava juttu! Kaikki boksin tuotteet olivat tällä kertaa mieleeni ja jäävät nyt samantien itselleni testiin ja käyttöön :)

Mitä mieltä te olette tästä upeasta toukokuun Glossyboxista? Jos tahdot itsellesi tämän kauniin ja ihanan Glossyboxin täynnä ihania kauneustuotteita, tilaa ihmeessä oma Glossyboxisi tästä!

Tykkää-merkinnät

Kommentit