SYKSYN KAKSI TRENDIKKÄINTÄ SÄVYÄ

postaus sisältää mainoslinkkejä*

kelly green & bubblegum pink

1. HERE* 2. HERE 3. HERE 4. HERE* 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE*

Vaikka neutraalit sävyt ovat juuri nyt aallon harjalla, rinnalle on noussut myös pari kirkasta sävyä, jotka ovat erittäin trendikkäitä juuri nyt tänä syksynä. Kyseiset sävyt ovat kelly green eli kirkas vihreä sekä kirkas pinkki, joka tunnetaan myös nimellä bubblegum pink. Nämä sävyt, jos mitkä piristävät syksyn harmauden keskellä :)

Molemmat sävyt toimivat loistavasti kaikissa vaatekappaleissa kuten takeissa, paidoissa ja housuissa tai vain pieninä piristäjinä esimerkiksi asusteiden muodossa, muutoin neutraalissa lookissa. Vihreä sekä pinkki sopivat kuitenkin loistavasti yhteen myös yhdessäkin, niin kuin kollaasin muutamasta kuvasta näkyykin. Jos siis on oikein rohkea, voi huoletta pukeutua kumpaankin sävyyn päästä varpaisiin!

Kirkas pinkki on aina ollut oma suosikkini ja kyseistä sävyä onkin aina jostain muodosta löytynyt vaatekaapin perukoiltani ihan lapsesta asti. Vihreä on myös erittäin kaunis sävy, mutta jotenkin en vaan näe sitä omana värinäni ainakaan suurissa määrin, vaikka siitä pidänkin todella paljon varsinkin monilla muilla ihmisillä.

Mitä mieltä te olette näistä sävyistä?

Tykkää-merkinnät

Kommentit