RIPSIENPIDENNYKSET

eyelash extension


Viime torstaina toteutin monien vuosien takaisen haaveeni, otin itselleni ripsienpidennykset. Olen haaveillut ripsienpidennyksistä jo pienestä tytöstä asti ja nyt yksi unelmani toteutui enkä voisi olla iloisempi <3 Sain odottaa näitä ihanuuksia monen monta vuotta, mutta vihdoin joulukuussa pääsin varaamaan ajan täytettyäni 16-vuotta. Ripseni kävin ottamassa täällä Lappeenrannassa Beauty For You- kauneushoitolassa, jota voin lämpimästi suositella.

Nämä ripsienpidennykset ovat olleet nyt minulle todellinen pelastus ja tuovat niin paljon helppoutta elämään. Kauan näistä haaveilinkin ja onneksi olen ollut enemmän kuin tyytyväinen! Elämä näiden kanssa on ollut todella helppoa alusta asti eikä ole ollut mitään ongelmia. Ei tule yhtään ikävä tekoripsiä, joiden kanssa oli aina ongelmia. Nämä ripsienpidennykset todella tuovat helppoutta elämään, on mukavaa herätä aamuisin kun ripset ovat kauniit eikä meikkaamiseenkaan mene enää kauan aikaa.

Omat ripseni ovat todella suorat, lyhyet ja vaaleat, sen vuoksi olenkin aina tahtonut pidennykset. Valitsin ensimmäiseksi testiin klassiset ripsienpidennykset, sillä halusin nähdä miltä nämä lähes huomaamattomat pidennykset vaikuttavat. Pidennyksiltä tahdon luonnollisuutta, mutta silti näyttävyyttä, ehdottomasti sitä helppoutta myös ja freesimpää ilmettä meikittömään nassuun. Omaan makuuni nämä klassiset kuitenkin ehkä ovat hieman "laimeat", varsinkin, kun yli puolen vuoden ajan käytin tekoripsiä, jotka olivat paljon näyttävämpiä. Pidän silti näistä klassisista paljon, mutta aion kokeilla myös luonnolliseksi tehtyjä volyymiripsiä, luultavasti vaihdatan jo seuraavan huollon yhteydessä niihin ja testaan mitä pidän!


Mitä pidätte ripsienpidennyksistäni? Onko teillä ripsienpidennyksiä? Kummat ovat enemmän mieleenne, klassiset vai volyymit?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

TiinaK
TiinaK,
Itse olen ihan vannoutunut ripsipidennysten käyttäjä. Ollut jo yli 10v ja edelleen kyllä jatkan, sillä helpottaa elämää kummasti kun näyttää aina viimeistellyltä ja huolitellulta! 😊
nouw.com/tiinak
EllaVilhelmiina
EllaVilhelmiina,
Tämäpä! Elämä on niin helppoa näiden räpsyttimien kanssa 😊 Uskon, että minullakin tulee olemaan nämä ripset monta vuotta!
nouw.com/ellavilhelmiina
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229