MUUTOKSIA SISUSTUKSEEN JULISTEILLA - POSTER STORE & ALEKOODI

Yhteistyössä Poster Storen kanssa, tuotteet saatu.


Sain valita itselleni yhteistyön merkeissä pari uutta julistetta huoneeseeni. Tämä yhteistyö tuli loistavaan saumaan, sillä makuuhuoneeni on viimeisen parin viikon aikana kokenut pienen värimaailman muutoksen. Olen nimittäin pikku hiljaa alkanut innostumaan fengshuista ja sen vaikutuksista elämään... Fengshuista sen enempää kuitenkaan puhumatta, keskitytään nyt tauluihin, joiden avulla sisustaminen on todella helppoa ja jo pelkästään niitä vaihtamalla saa aikaan halutessaan suuria muutoksia :)

Sain jälleen kerran kunnian tehdä yhteistyötä yrityksen kanssa, joiden julisteihin, kehyksiin sekä palveluun olen ollut joka kerta vain entistä tyytyväisempi! Poster Store tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman laadukkaita ja ihania julisteita sekä kehyksiä jokaisen tyyliin sopien. Valikoima lisäksi päivittyy joka viikko, joten valinnanvaraa on aina :) Julisteet ja kehykset eivät ole hinnalla pilattuja vaan ne ovat edullisia, mutta silti tyylikkäitä sekä korkealaatuisia. Lisäksi nämä ovat ympäristöystävällisiä, sillä julisteet painetaan kestävälle ja päällystämättömälle korkealuokkaiselle paperille, jossa on mattaviimeistely. Ne painetaan Ruotsissa Tukholman lähettyvillä ja lähtevät sieltä varastolta suoraan asiakkaan luo. Poster Store ottaa siis ympäristön huomioon niin tuotanto- kuin toimitusprosesseissa!

Verkkokaupan lisäksi Poster Store tarjoaa myös loistavan alustan inspiraatiolle sekä luovuudelle. Inspiraatiosivuilta saa helposti inspiraatiota esimerkiksi siihen kuinka koota seinälle tauluseinä tai millaisia eri tyylejä julisteissa voi keskenään yhdistellä.


"Don't call it a dream. Call it a plan."


Kotonamme huoneeni sijaitsee koillisessa ja koillisessa bagua-kartan mukaan tulisi olla muun muassa beigeä, hiekkaa ja kultaista. Huoneessani on ennen vallinnut musta, valkoinen sekä harmaa, mutta nyt harmaan tilalle tuli beige ja julisteet valitsinkin sävyjen perusteella. Upea magnolia aiheinen juliste tuo hieman luontoa huoneeseeni ja ihana tekstitaulu motivoi suuntaamaan elämäni unelmia kohti. Kehykset julisteille valitsin tammisina, jolloin ne tuovat hieman lämpöä sisustukseeni.

Puraisiko sisustuskärpänen tai piristäisikö uudet taulut mieltäsi? Koodilla "ellavuorinen35" saat 35% alennusta Poster Storen monipuolisesta valikoimasta. Koodi on voimassa 27.7. asti.

Eikö olekin helppoa vaihtaa tyyliä ihanien taulujen avulla?


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jasmin
,

Upea blogi!💛


https://jasukuvaa.blogspot.com/

EllaVilhelmiina
EllaVilhelmiina,

Voi kiitos paljon! <3


nouw.com/ellavilhelmiina