MONDAY INSPO

monday inspo

Mukavaa maanantaita & ihanaa viikon alkua <3

Uusi viikko jälleen edessä ja sen kunniaksi ajattelin startata tämän viikon täällä blogin puolella pienellä inspiraatiota tuovalla kollaasilla. Viime viikon ihanat säät inspiroivat minua vieläkin, vaikka parhaillaan juuri nyt sataa aivan kaatamalla. Toivottavasti energinen ja inspiroitunut fiilis jatkuu vielä muinakin päivinä, vaikka tälle viikolle ei olekaan luvattu enää yhtä kesäisiä säitä.

Kasasin tähän kollaasiin nyt siis juttuja, jotka tällä hetkellä viime päivien kesäisten säiden lisäksi inspiroivat minua sekä tuovat ainakin minulle hyvän fiiliksen :) Kuten kollaasista näkyy niin varsinkin bermudashortsit, kesäiset mekot ja kirkkaan pinkin sävyiset vaatteet ovat tällä hetkellä mieleeni ja itse asiassa eilen tilasinkin Zarasta itselleni yhden kirkkaan pinkin sävyisen kauluspaidan. Kirsikankukat ja pionit ovat ihastuttaneet mielettömästi ja macaronseja ja kahvitteluhetkiä nyt ei voi koskaan unohtaa, ne tuovat aina ihanan fiiliksen milloin tahansa!

Mikä teitä inspiroi juuri nyt?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Henna,

Ihana blogi sulla! Löysin tänne just jonkun facebook ryhmän kautta 😊 Luin postauksia taakse päin vaikka kuinka kauan, koska sisältö kokonaisuudessaan iskee muhun tosi paljon. Tän tyylisiä blogeja on nykyään surullisen vähän, joten ihana että sä kuitenkin jaksat kirjoittaa tätä! Tallensin tän muistiin, että löydän tänne jatkossakin. Sekä lisäsin sut instassa seurattaviin koska sisältö sielläkin vaikutti just sellaiselta mitä tykkään seurata! 😊

www.hennam.fi
EllaVilhelmiina
EllaVilhelmiina,
Wau miten ihana kommentti! 😍 super ihanaa, että tykkäät sisällöstäni, kiitos paljon! 😘
nouw.com/ellavilhelmiina