MONDAY 20.29

Mitä...

...teet juuri nyt?

Juuri nyt kirjoitan tätä postausta sekä samalla mietin olisinko viisas ja aloittaisin jo tänään illalla opettelemaan englannin sanoja ja lauseita keskiviikkona olevaa sanakoetta varten. Luulen päätyväni todennäköisesti lopputulokseen, että mitä sitä nyt turhaan liian aikaisin niitä opettelemaan, hah! Täytyisi ehkä tuohon kouluunkin joku päivä panostaa, suotavaahan se taitaisi olla :D

...on päälläsi?

Jalassani on harmaat seiska luokalla itse tekemäni villasukat ja Blaccin mustat urheilutrikoot. Paitana tänä iltana toimii Adidaksen musta gollegepaita.

...olet tehnyt tänään?

Tänään olen ollut koulussa, siivonnut ahkerasti vaatehuonettani (joka muuten on aina ikuisuus projekti), tehnyt koulutehtäviä, jotka eivät sitten vain ikinä lopu, llaittanut Zadaaseen vaatteita myyntiin ja lakkaillut pitkästä aikaa taas kynsiäni. Miten joku kynsien lakkauskin voi olla sinäänsä aina ihan oma projektinsa? Juuri äsken kävin myös parin kilometrin lenkilläkin ja nyt olo on todella virkeä!

...olet syönyt tänään?

Aamulla aamupalaksi sämpylän ja lasin omenamehua, koulussa jauhelihakastiketta ja spagettia kera salaatin. Välipalaksi koulun jälkeen söin salaatin tyydyttämään hirveää nälkääni ja nyt juuri äsken join lasin vettä. Iltapalaksi syön luultavasti tänään maustamatonta jogurttia banaanilla ja vähäsokerisella myslillä, tää on lempparini iltapaloista!

...päivän ohjelmaasi vielä kuuluu?

Tänään illalla ei enää ole paljon mitään ohjelmassa, käyn vain vielä suihkussa ja ehkä pistän kasvoilleni jonkin kasvonaamion. Sitten yritän käydä taas aikaisin nukkumaan, jotta aamulla kuuden aikaan jaksaisin jotenkin aina nousta sängystä ylös. Onneksi nyt syysloman jälkeen sain tehtyä itselleni jonkin näköisen unirytmin, että viimeistään klo 23 illalla oon aina jo sängyssä nukkumassa. Tää on toiminut ja eron on huomannut heti.

H&M HAT / MANGO COAT / BIKBOK HOODIE / KAPPAHL TROUSERS / FILA SHOES

...on TO DO -listallasi?

Muutamien eri koulutehtävien tekoa, ainaista kokeisiin lukua, kuvissa olevia kyseisten kenkien pesua ja lukuisia postauksien kirjoittelua sekä niihin tulevien kuvien kuvausta ja muokkaamista. Uuden objektiivin mietintää on myös ollut viime aikoina ilmassa ja listalle onkin päätynyt sen päättäminen ja ostaminen.

...hyvää ja huonoa tässä päivässä on ollut?

Tässä maanantaissa hyvää on ollut uuden viikon alkaminen ja tietysti viikonlopun jälkeen kavereiden näkeminen :) Huonoa oikean puolen hartian kivut, meikäläisellä on siis ne olleet jo pari viikkoa ihan täydellisesti jumissa ja eri venyttelumuotoja niille on tullutkin ahkerasti googletettua. Toivottavasti kohta alkaisi jo helpottaa.

Mitös tykkäsitte tälläisestä postauksesta, idea tähän löytyi ihanan Saijan blogista :) Oisko tälläisiä postauksia kiva lukea joskus jatkossakin?

Ihanaa maanantaita!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini
Sini,
Vau mikä asu sulla on näissä kuvissa! Blogisi teki kyllä sellaisen vaikutuksen, että lisään sen Bloggerin lukulistalleni 😊 Tämä postaus ois kyllä hauska toteuttaa omassakin blogissani.mahdollisestiehka.blogspot.fi
EllaVilhelmiina
EllaVilhelmiina,
Oi, ihan super mahtavaa kuulla, iso kiitos! <3 Toteuta ihmeessä, tätä oli mukava tehdä 😊nouw.com/ellavilhelmiina
Henna
Henna,
Tosi kiva tää postausidea! Mukavasti erilainen kokonaisuus 😊 Ja toi asu on muuten superkiva, tykkään erityisesti takista!sshamandalie.blogspot.com/
EllaVilhelmiina
EllaVilhelmiina,
Eikö vain? 😊 Kiitos paljon Henna kommentistasi!nouw.com/ellavilhelmiina
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229