MAALISKUUN GLOSSYBOX

Yhteistyössä Glossyboxin kanssa, boksi saatu.

Keskiviikon piristykseksi postiin saapui aamulla paketti ja mikäs muukaan se oli kuin maaliskuun Glossybox :) Nyt kerrankin heti tuoreeltaan saan tästä kirjoitettua postauksenkin! Kuukauden boksi on tällä kertaa ikonisen vaaleanpunainen ja teemana on "Pretty Pleasures". Boksista löytyy viisi ihanaa kauneusyllätystä, jotka uudistavat ja piristävät rutiineja sekä arkea. Kuukauden boksilla nautitaan nyt myös omasta ajasta <3


pretty pleasures


THE BEAUTY CROP STUCK ON YOU EYESHADOW PRIMER

Ensimmäinen tuote on voidemainen silmämeikinpohjustaja ja tämän tuotteen avulla saa aikaan täydellisen ja todella kestävän pohjan silmämeikille. Voidemaista koostumusta on rikastettu rypälesiemenöljyllä, joka pitää luomen ihon pehmeänä sekä kosteutettuna.

LOTTIE LONDON POWER FOIL METALLIC EYESHADOW "UNPHASED"

Silmämeikinpohjustajan kaveriksi boksista ilmestyi sopivasti metallinhohtava luomiväri. Metallinhohtoinen ja syväpigmenttinen luomiväri antaa intensiivisen ja hohtavan katseen käden käänteessä. Tämän tuotteen avulla luomet ovat todellakin koko meikin keskipiste.AVANT SKINCARE VELVET PERFECTING ROSE SUGAR LIP SCRUB

Joka kuukausi boksista julkistetaan jo etukäteen muutama tuote ja tällä kertaa muun muassa tämä tuote oli jo paljastettu ja tätä odotinkin hieman innoissani :) Kyseessä on huulikuorinta, jota on rikastettu hoitavilla aineosilla kuten ruusulla, pioneilla ja mantelilla. Kun kuorii rohtuneilta huulilta kuolleet ihosolut pois, lopputuloksena on vastustamattoman pehmeät ja sileät huulet!

EUCERIN HYALURON-FILLER HYALURON INTENSIVE MASK

Anti-age naamio, joka kosteuttaa intensiivisesti ja hemmottelee ihoa. Naamio sisältää hyaluronihappoa ja se kosteuttaa, viilentää ja vähentää kasvojen juovia välittömästi. Naamion jälkeen iho jää pehmeäksi ja kimmoisaksi.

MINUS 417 AROMATIC REFRESHING BODY LOTION

Vegaaninen sekä aromaattisen (todella ihanan) tuoksuinen vartalovoide. Voide sisältää ylang ylangia sekä patchoulia ja ne yhdessä antavat uutta ravintoa iholle. Koostumus imeytyy iholle välittömästi, antaa silkinpehmeän tunteen ja ennen kaikkea kosteuttaa sekä ravitsee ihoa erinomaisesti!


Stay glossy


Maaliskuun boksissa oli loistavasti huomioitu kuukauden teema, sillä boksista löytyi teeman mukaan hyvin tuotteita, joilla uudistaa ja piristää rutiineja sekä arkea. Naamio, huulikuorinta ja vartalovoide hemmottelevat arjen keskellä, kun silmämeikinpohjustaja sekä luomiväri piristävät arkea :) Suosikiksini päätyi tällä kertaa kolme tuotetta: Avantin ylellinen huulikuorinta, The Beauty Cropin silmämeikinpohjustaja ja Minus 417 vartalovoide. Vartalovoide ja huulikuorinta pääsevätkin jo tänään illalla kunnolla käyttööni!

Mitä mieltä te olette tästä upeasta maaliskuun Glossyboxista? Jos tahdot itsellesi tämän ihanan ja kauniin yllätysboxin täynnä ihania kauneustuotteita, tilaa ihmeessä oma Glossyboxisi tästä!


Kivaa keskiviikkoa <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit