MAALISKUUN 10 PARASTA

The best of March...


Fiilis: Maaliskuun aikana alkoi näkyä ensimmäisiä kevään merkkejä. Parhaimpia fiiliksiä olikin kun nahkatakin ja trenssin sai laittaa päälle ensimmäistä kertaa talven jälkeen sekä myös kävellä puhtaan valkoisilla tennareilla kuivilla kaduilla. Kokonaisuudessaan siis kevään saapuminen!

Ostos: Ostin iPadiin Apple Pencilin ja esimerkiksi kuvien muokkaaminen onkin sillä nyt paljon kivempaa ja helpompaa. Ylipäätäänsä tablettiakin tulee nyt käytettyä enemmän tuon kynän ansiosta.

Piristys: Muun muassa aurinko, keväinen sää ja tietty kavereiden kanssa vietetty aika on piristänyt!

Muodonmuutos: Leikkasin hiukset lyhyemmiksi monen kuukauden mietinnän jälkeen. Nyt on niin raikas ja jollakin tavalla kevyempikin fiilis. Hiusten kuivumiseenkaan ei mene enää yhtä paljon aikaa kuin pidemmillä hiuksilla ja se on pelkkää plussaa.

Instagram-tili: Uusin suosikkini on @petrajanina. Enemmän tämän hetken omia suosikki Instagram-tilejä löydätkin nyt muuten Instagramistani Storyn puolelta vielä hetken ajan, kun inspiroiduin jakamaan sinne alkuillasta muutamia suosikkejani tänään :)

Näky: Pidentyneet päivät, kun aurinko ja hämärä saapuu illalla vasta kahdeksan jälkeen. Niin ihanaa, kun valon määrä on lisääntynyt ja päivät pidentyneet.

Vaate: Ihanin vaate maaliskuussa on ehdottomasti ollut trenssi, jonka satuin sattumalta löytämään itselleni. Trenssi onkin ollut kovasti käytössä aurinkoisina päivinä.

Kauneustuote: Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum Cream - vartalovoide on niin ihanan tuoksuinen ja tekee vartalon aivan silkinpehmeäksi.

Herkku: Kevään uutuus jäätelöitä tuli maaliskuun aikana syötyä yksi jos toinenkin. Ylipäätäänsä jäätelöä kului viime kuussa jonkin verran, haha!

Sarja: Ginny & Georgia Netflixistä. Katsoin sen putkeen kerralla ja tykkäsin!


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,

Tää valon määrä on kyllä niin piristävä juttu! Ihanaa, että oot jo maistellu uutuusjäätelöitä *.* Mä oon testannu vasta Ben&Jerry'sin sen uuden tikkujäätelön, mutta pian alan testailemaan itsekin muita uutuuksia 😋 Mikä on tähän mennessä ollu sun lemppari?

mahdollisestiehka.blogspot.com/
EllaVilhelmiina
EllaVilhelmiina,
Valon määrä tosiaan piristää 😍 Mä oon just se tyyppi, joka on heti ensimmäisenä tsekkaamassa kaikki uutuus jätskit 😅 Vaikee valita suosikkia, mutta itse asiassa viimeisin testaamani jäätelö on just tuo sama Ben&Jerry's ja se jotenkin ylitti ihan odotuksenikin! 😁
nouw.com/ellavilhelmiina
jennamiraa
jennamiraa,

Hitsi täytyisi varmaan itekin katsella trenssi takkeja ja toi beige, minkä sä löysit Mangosta on super ihana!

nouw.com/jennamiraa
EllaVilhelmiina
EllaVilhelmiina,
Trenssi on kyl keväällä ihan paras takki 😊
nouw.com/ellavilhelmiina