KUULUMISIA

Hellou ihanat!

Uuden viikon alun kunniaksi ajattelin nyt pitkästä aikaa tulla kirjoittamaan tänne nopeasti hieman kuulumisiani! Siitä on jo jonkin aikaa, kun olen viimeksi tänne kirjoitellut tähän tapaan sen enempää suunnittelematta, joten katsotaan mitä saan tänne nyt näpyteltyä :)

Viimeisimmästä postauksestakin on taas hieman vierähtänyt aikaa. Täällä blogin puolella on tosiaan siis ollut viime aikoina paljon hiljaisempaa mitä olen suunnitellut. Tekemistä on riittänyt muun muassa koulujuttujen kanssa, mutta suurin syy postauksien vähyyteen täällä on taas vaihteeksi vallannut kirjoittamisen inspiraation puute. Vaikka kuinka olen useaan kertaan yrittänyt kirjoittaa ja julkaista postauksia, niin lopulta olen taas aina päätynyt pyyhkimään kirjoittamani tekstin pois. Miksi muuten juuri silloin kirjoittaminen tökkii, kun olisi kerrankin ideoita? Tätäkin postausta olen yrittänyt kirjoittaa jo ainakin kolmen päivän ajan, haha :DNiin outoa, että nyt ollaan jo toukokuun puolella ja pian kesäkin on täällä. Aika on siis mennyt aivan käsittämättömän nopeasti ja kouluakaan ei ole jäljellä enää montaa viikkoa. Tänään palasinkin takaisin lähiopetukseen, kun viimeiset kaksi viikkoa oltiin taas vaihteeksi etäopetuksessa. Nuo viimeiset kaksi viikkoa etänä veivät kyllä jotenkin viimeiset mehut ja tänään olikin oikein kiva olla taas koulussa.

Toukokuu on alkanut säiden puoleen hieman huonoissa merkeissä ja tänään olikin sateinen päivä. Onneksi sentään eilen sunnuntaina paistoi aurinko, kun vietettiin äitienpäivää kotona brunssin muodossa, mutta ainakin huomenna sen sijaan pitäisi olla todella lämmintä. Toivottavasti siis niin käy ja on paljon auringonpaistetta luvassa myös muinakin päivinä! Auringonpaisteen ja lämpimien päivien myötä minulla pitäisikin alkaa pian kesätyöt jäätelömyyjänä :)

Viime aikoina koulujuttujen lisäksi olen myös muun muassa käynyt värjäyttämässä ensimmäistä kertaa ikinä hiuksenikin. Kävin perjantaina kampaajalla raidoittamassa hiuksiani vaaleammiksi. Nyt hiukseni ovatkin ihanan vaaleat eivätkä ole enää täynnä keltaisia ja vihreitä sävyjä, kuten vielä tämän postauksen kuvissa. Viikonlopun ajan ihastelinkin uusia hiuksiani erittäin paljon, haha!Nyt alkaa jo hieman väsyttämään, eli on aika laittaa tietokone tältä päivältä kiinni ja käydä nukkumaan. Tällä kertaa tulikin kirjoitettua nyt siis hieman rennommin ja antaa vain sanojen viedä mennessään. Ehkä täytyisi useamminkin kirjoitella tänne välillä pelkästään pieniä kuulumisia. Mitä mieltä te olette?


Entä mitä sinulle kuuluu juuri nyt?

Ihanaa uutta viikkoa jokaiselle <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

jennamiraa
jennamiraa,

Niin kiva tällainen pienten kuulumisten vaihto, voisin itsekin samalla tyylillä kertoa kuulumisiani. Postauksen viimeistely vaan on jostain kumman syystä aina vaikeaa, mutta ehkä ei tarvitsisi luoda mitään paineita sen suhteen kun tätä kirjoittaa. Viime hetkellä lukijat sitten itse päättävät lukevatko postauksen loppuun vai ei, eikä siinä häviä itse mitään. 😊

nouw.com/jennamiraa
EllaVilhelmiina
EllaVilhelmiina,
Kiva, että tykkäät! Oon niin samaa mieltä siun kanssa, välillä on todella vaikeaa kirjoittaa tekstiä ja painaa myös sitä julkaise-nappia. Mie ainakin oon välillä myös todella kriittinen kirjoittamiani tekstejä kohtaan, että monesti jää jokin postaus myös julkaisematta jos en ole johonkin kohtaan tekstissä ollut tyytyväinen. Itse asiassa en tähänkään tekstiin ollut kovin tyytyväinen kun eilen illalla tän julkaisin, mutta päätin antaa kerrankin mennä. Ja tosiaan lukijoillehan se päätös lukemisesta jää, joten ehkä tosiaankaan ei tarvitse aina niin paljon paineita ottaa tästä 😊
nouw.com/ellavilhelmiina
LifewithEve
LifewithEve,

Väsynyt mutta tulevaisuuden suhteen toiveikas olo, kunhan jaksaminen kohenee. Paljon päätöksiä tehtävänä niin se tuntuu ajoittain raskaalta. Onneksi tulee kesä ja pääsee uimaan, syömään jäätelöä yms.

nouw.com/lifewitheve
EllaVilhelmiina
EllaVilhelmiina,
No onneksi kesä tulee <3 Toivottavasti jaksamisesi kohenee ja päätöksen teot onnistuvat!
nouw.com/ellavilhelmiina