KEVÄÄN 2021 IHANIMMAT TRENDIT: KLASSINEN TRENSSI

*postaus sisältää mainoslinkkejä

classic trench coat

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE* 5. HERE 6. HERE*

Yksi kaikkien aikojen klassisimmista vaatekappaleista on trenssi ja se kuuluu ainakin itselläni tänä vuonna takkivalikoimaani. Trenssi on aina ajaton ja tyylikäs takki sekä se sopii hyvin niin arkisen, sporttisen kuin juhlavammankin asun kanssa. Trenssin voi siis aivan huoletta yhdistää viimeisteltyyn asukokonaisuuteen sekä myös huppareihin ja trikoihin :)

Olen aina pitänyt trensseistä ja lapsena minulla olikin yksi aivan täydellinen trenssi. Sen jäätyä pieneksi olin jopa surullinen :D Nyt olin monta vuotta ilman trenssiä, koska hyvää sellaista ei sattunut mistään löytymään, kunnes tänä keväänä bongasin Mangon verkkokaupasta juuri sopivan! Kyseinen trenssi onkin itse asiassa kollaasissa kolmantena. Klassisin ja omasta mielestäni ihanin trenssi on sävyltään beige ja malliltaan pitkä, mutta trenssejä löytyy myös muissakin sävyissä ja malleissa jokaisen tyyliin sopien. Itseäni puhuttelee eniten tyköistuva malli, vaikka juuri nyt erityisessä suosiossa olevat rennot ja isohkot trenssit näyttävät myös upeille.

Kuuluvatko trenssit teidän vaatekaappiin?


Tykkää-merkinnät

Kommentit

SaaraPyykko
SaaraPyykko,

Ihania nää! Toi h&m mun favorite!😍

nouw.com/saarapyykko
EllaVilhelmiina
EllaVilhelmiina,
Kiitos! Se on kyllä tosi kiva! 😊
nouw.com/ellavilhelmiina
Isabella
,

mitt tips <3


https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration