KESKIVIIKON KUULUMISIA


On taas hetki kulunut siitä, kun olen viimeksi kirjoitellut tänne kunnolla kuulumisiani. Nyt ennen kuin käyn nukkumaan ajattelinkin hieman näpytellä tänne mitä mieleeni juuri nyt juolahtaa. Täällä blogin puolella ei ole tullut oltua taas niin aktiivinen viime aikoina, kuin tavoitteeni aina olisi. Tämä johtuu monestakin syystä, mutta ehkä suurin ongelma on se, että tunnen itseni taas niin surkeaksi kirjoittajaksi jostain syystä ja tekstiä, jonka pystyisin tännekin julkaisemaan ei vain tahdo mitenkään syntyä. Ehkä yritänkin nyt siis vain antaa seuraavaksi taas kirjainten viedä mennessään sen enempää miettimättä ja ajattelematta, jolloin saisin tännekin taas tämän postauksen vielä julkaistua.

Kulunut viikko on alkanut hieman tahmeasti kaiken suhteen. Maanantaina ei ollut mikään viikon parhain päivä, mutta onneksi eilen ja tänään on ollut kuitenkin jo hieman paremmat päivät. Maanantaina koulussa alkoi uusi jakso ja nyt tässä jaksossa minulla onkin pari pitkää päivää, jolloin koulua on 8-16 asti. Olisikohan viimeksi lukion ensimmäisellä tai toisella ollut tällaisia päiviä lukujärjestyksessä?

Viimeisen viikon aikana olen muun muassa käynyt pitkästä aikaa elokuvateatterissa, kun kävin katsomassa viime viikon torstaina Nellan kanssa uusimman Bondin. Viime kerrasta olikin ehtinyt jo kulua aikaa, mutta nyt tänä syksynä näyttää tulevan paljon uusia elokuvia elokuvateattereihin, joten nyt tulee käytyä elokuvissa oikein parin vuoden edestä. Sen lisäksi olen muun muassa saanut myös viimein toisen koronarokotteen ja käynyt ripsihuollossa huollattamassa ripset taas kauniiksi.Juuri nyt päällimmäisenä mielessäni on muutaman viikon päästä koittavat vanhojen tanssit. Minulla ei ole ole yhtään hajua mahtuuko mekkonikaan enää edes päälleni ja kengistä sekä kampauksestanikaan ei myöskään ole vielä pienintäkään aavistusta :D Enää en jaksaisi ollenkaan innostua vanhojen tansseista, kun niitä on vain siirretty ja siirretty ja minun puolestani ne olisi jo voitu perua kokonaan koulussamme, kun niitä ei alkuperäisellä aikataululla päästy aikanaan tanssimaan. Joka tapauksessa tanssit pidetään nyt juuri ennen syysloman alkua ja muutamalla tanssikerralla pitäisikin oppia kaikki tanssit sujuvasti... Ajanvietosta ei siis ainakaan ole lähiaikoina ollenkaan puutetta, kun kalenteriin täytyy yhdistää kaikkien lukuisten koulujuttujen lisäksi myös muun muassa hieman salilla käymistä ja ulkoilemista sekä näitä blogi- ja muita somejuttuja.

Hieman itse asustakin vielä muutama sananen. Kuvissa näkyvä asu on kuvattu muutama viikko sitten viimeisimmällä Helsingin reissulla. Pyörin tuolloin hetken aikaa Zarassa ja huomasin eräällä asiakkaalla juuri tämän bleiserin yllään ja oli pakko kysyä mistä päin kauppaa hän oli löytänyt näin upean bleiserin :) Kokeilin kyseistä bleiseriä myös itselleni ja nyt se onkin yksi tämän hetken suosikkivaatteistani! Tykkään todella paljon nahkasta tänäkin syksynä vaatteissa ja asusteissa ja ainakin minun mielestäni nahka toimii erittäin hyvin, vaikka päästä varpaisiin asti.Mitä teille kuuluu juuri nyt? Entä mitä mieltä olette tästä lookista?

Tykkää-merkinnät

Kommentit