KESKIVIIKKOLISTA


Miltä näytän tänään?

Tällä hetkellä istun auton kyydissä kohti Kuopiota, jonne pääsen pitkästä aikaa. Ajoin itse pienen matkan, mutta nyt päätin hetkeksi vaihtaa paikkaa apukuskin paikalle, jotta saan tämän postauksen kirjoitettua. Päälläni on mustat pyöräilyshortsit ja valkoinen t-paita sekä jalassa sandaalit.

Päivän suunnitelmat?

Tänään olen tosiaan menossa pitkästä aikaa Kuopioon yhdessä siskoni kanssa ja aivan pian olemme jo Kuopion kohdilla. Ollaan Kuopiossa yksi yö ja sen jälkeen mennään Jyväskylän kautta takaisin Mikkeliin, jossa olin jo viime yön siskoni luona yötä. Tänään luvassa on ainakin shoppailua ja kuvailua.

Mistä iloitsen juuri nyt eniten?

Tällä hetkellä muun muassa auringosta, tämän viikon pienestä reissusta Kuopioon sekä parista ihanasta yhteistyöpaketista, jotka saapuivat alkuviikon aikana ja muutamasta muustakin tulevasta yhteistyöstä.

Mikä ärsyttää juuri nyt?

Toisessa silmässäni on tulehtunut näärännäppy. Lauantaina yhtäkkiä toinen silmäluomeni turposi ja nyt olen joutunut hoitanut sitä silmäpyyhkeillä- ja geelillä. Onneksi se on jo hieman paranemaan päin ja lääkäriin toivottavasti ei tarvitsisi lähteä. Tämän takia jouduin itse asiassa käydä eilen poistattamassa ripsienpidennykset ja olen nyt hetken aikaa ilman pidennyksiä ja ripsiväriäkin ensimmäistä kertaa noin puoleentoista vuoteen.

Mitä olen alkuviikon aikana tehnyt?

Maanantaina kävin aamupäivällä ottamassa ensimmäisen koronarokotteen ja samalla hain myös apteekista silmäpyyhkeitä - ja geeliä tulehtuneeseen silmääni. Tiistaina oli varattu aika ripsihuollolle, mutta maanantaina jouduin laittamaan teknikolleni viestiä, että pidennykset ovat tosiaan poistettava. Ripsienpidennysten poiston jälkeen lähdin siskoni luo yhdeksi yöksi Mikkeliin. Tämän lisäksi olen kirjoitellut muutaman sähköpostin, hakenut postista paketteja ja hoitanut silmääni.

Mitä aion tehdä tällä viikolla vielä?

Tällä viikolla on vielä luvassa siskon kanssa laatuajan viettämistä, yhteistyöjuttujen työstämistä, huoneeni uudelleen sisustamista, ainakin yksi työvuoro ja syksyn yhteiskuntaopin kirjoituksiin lukemista. Tämän kaiken lisäksi paljon kuvailua, vähän shoppailua ja uusien suunnitelmien muodostamista kesälle.

Tykkää-merkinnät

Kommentit