KESÄN 2021 KAUNEUSSUOSIKKEJA

Ihanaa aurinkoista tiistaita <3

Tänään minulla on viimeinen päivä kesälomaa jäljellä ja jo huomenna alkaakin taas koulu. Tulen kirjoittelemaan tänne teille luultavasti joku päivä hieman siitä kuinka kesälomani on sujunut, mutta ennen sitä julkaisen seuraavaksi postauksen, joka on ollut luonnoksissa jo todella pitkään!

Tämä postaus on ollut luonnoksissa nimittäin jo juhannuksesta asti, joten aikaa tosiaan on kulunut. Aiheena oli silloin sen hetken kauneussuosikkini. Jotenkin tämä postaus vain jäi luonnoksiin koko kesän ajaksi, mutta onneksi eilen illalla huomasin, että onneksi vielä ei olekaan liian myöhäistä kirjoittaa tätä loppuun sekä jopa julkaistakin, koska nämä samat tuotteet ovat olleet itse asiassa koko kesän ajan suosikkejani :) Onneksi näin, niin eivät jo kauan aikaa sitten otetut kuvat menneet hukkaan, hah!


ACO Sun Lotion Intensive Moisture SPF 50+ & ACO Sun Face Cream Instensive Moisture SPF 50+

Ensimmäisenä kaksi suosikkiani, joita ilman kesällä en olisi ollenkaan pärjännyt! Tämän kesän aikana aurinkorasvoille tuli tarvetta enemmän kuin koskaan ja onneksi jo hyvissä ajoin kävin apteekista ostamassa itselleni Acon aurinkorasvan kasvoille sekä vartalolle. Olen jo monen vuoden ajan luottanut täysin ACON tuotteisiin ja nämä aurinkovoiteet eivät tuottaneet ollenkaan pettymystä :) Varsinaisesti aurinkoa en ehtinyt koko kesän aikana ottaa ollenkaan, mutta aina ulkona liikkuessa oli kyllä aurinkorasvaa päällä. Molemmat näistä ovat täysin hajusteettomia, herkälle iholle sopivia sekä tehokkaasti kosteuttavia. Lisäksi nämä imeytyvät iholle nopeasti eivätkä tahraa ollenkaan.


Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream

Tähän vartalorasvaan tutustuin ensimmäistä kertaa aikoja sitten Glossyboxin ansiosta. Kyseessä on suuren suosion saanut niin sanottu brasilialainen pyllyvoide, johon minäkin olen täysin rakastunut! Eksoottiselta tuoksuva voide tekee erityisesti pyllystä todella pehmeän ja sen lisäksi se lupaa myös kiinteyttääkin ihoa. Käytän tätä todella säästeliäästi, sillä hinta tällä voiteella ei ole mikään kovin mieluinen :( Säästeliäästä käytöstäni huolimatta olen huomannut, että tämä taitaa oikeasti jopa toimiakin niin kuin lupaa!


Four Reasons Nature Color Shampoo & Color Conditioner

Käytyäni kampaajalla jo ennen kesää raidoittamassa hiukseni vaaleammiksi, sen jälkeen olen käyttänyt hiusten pesussa näitä kahta Four Reasonin Nature- sarjan tuotetta. Shampoo sekä hoitoaine ovat molemmat kasvipohjaisia ja ne puhdistavat, hoitavat sekä pidentävät hiusvärin kestoa. Lisäksi lopputuloksena on tietenkin hyvinvoivat, puhtaat, pehmeät ja kiiltävät hiukset! Kaiken lisäksi nämä ovat vegaanisia, Suomessa valmistettuja ja aines-osina on luonnollisia raaka-aineita kuten luomupellavauutetta sekä luomugranaattiomenaa.


Organic Shop Raspberry & Sugar Body Scrub

Ihon kuoriminen on aina tärkeää, mutta erityisesti kesäisin tulee paljon paremmin hoidettua ihoa. Kesällä olen kuorinut ihoani nyt Organic Shopin Rasberry & Sugar- kuorinta-aineella, on hemmotteleva yhdistelmä vadelmaa sekä luonnollista sokeria. Tuoksu onkin älyttömän ihana ja makea <3 Ihanan tuoksunsa lisäksi se kuorii ihon silkkisen pehmeäksi ja tasaiseksi sekä poistaa kuolleet ihosolut hellävaraisesti ja tehokkaasti. Vadelman antioksidantit ja omega 3- ja 6- rasvahapot hoitavat ja ravitsevat ihoa.


Mavala nail polishes

Nämä kaksi kuvassa olevaa Mavalan kynsilakkaa olivat kesällä lähes koko ajan kynsissäni. Kirkkaan oranssin kynsilakan sävy on 230 KINGSTON ja sen vieressä olevan upeuden 71 LA PAZ. Olen aina tykännyt Mavalan kynsilakoista, koska lakka kuivuu aina nopeasti sekä levittyy kynsille tasaisesti. Sävyt ovat myös peittäviä ja ihania sekä lakat kestävät kynsissä myös osumiakin eivätkä heti ala lohkeilemaan.

Tykkää-merkinnät

Kommentit