KESÄKUUN GLOSSYBOX

Yhteistyössä Glossyboxin kanssa, boksi saatu.

Super aurinkoista & lämmintä tiistaita!

Nyt jos koskaan meitä hemmotellaan auringolla ja lämmöllä! Alkukesä ja nämä helteet eivät olekaan houkutelleet paljoa läppärin ääreen vaan aika on mennyt suurilta osin töissä hikoillessa, kavereiden kanssa ja ulkona auringosta nauttiessa. Blogi ja muukin some ovat jääneet hieman vähemmälle mitä onkaan ollut tarkoitus. Tänään kuitenkin vapaapäiväni kunniaksi ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni, avata läppärin ja tulla teille jakamaan nopeasti uusimman Glossyboxin sisältö :)

Kesäkuun Glossyboxin teema on "Poolside Paradise" ja boksista löytyy tuotteita, jotka nostattavat kesäfiilistä entisestään. Boksin olisi tarkoitus olla kesäinen boksi sisällöltään sekä fiilikseltään.

Poolside Paradise

lip oil, mascara & eyebrow gel

KNDR BEAUTY PH COLOUR CHANGING LIP OIL

Ensimmäinen tuote on kosteuttava huuliöljy, joka kosteutuksen lisäksi antaa huulille kauniin kuultavan lopputuloksen. Levitettyä öljyä huulille, öljyn väri kehittyy ja sopeutuu huulien omaan sävyyn antaen samalla hentoa väriä. Koostumus on todella miellyttävä ja tällaisillä keleillä täydellinen huulituote.

PLUM & POPPY CURL & VOLUME MASCARA

Ripsivärejä ei tule paljon itsellä käytettyä ripsienpidennysten vuoksi ja näitä ilmestyykin näistä bokseista vuodessa aika monta kappaletta :D Tämä ripsiväri on vedenkestävä ripsiväri ja kestää kuumat kesäpäivät sekä pulahdukset veteen. Lisäksi tämä ripsiväri antaa kaarevat ja tuuheat ripset. Tämä menisi ehdottomasti testiin ellei minulla olisi pidennyksiä.

SAINT LUXE EYEBROW GEL

Kulmakarvageelit ovat minulle aina tervetulleita ja tämä Saint Luxen kulmakarvageeli osoittautui testatessani todella hyväksi. Tämän avulla kulmakarvat pysyvät loistavasti paikallaan ja tämä sai myös välittömästi oman paikkansa meikkipussistani.


after sun gel & toothpaste

MINETAN RAPID RECOVERY AFTER SUN GEL

Ehkä boksin ainoa kesäisin tuote, tällä säällä todella tarpeellinen sellainen. Kyseessä on after sun- geeli, joka sisältää aloe veraa. Aloe veraa kosteuttaa, hoitaa ja rauhoittaa ihoa aurinkoisen päivän jälkeen. Voide lisäksi rakentaa iholle suojaavan kerroksen, joka parantaa auringon vaurioittamaa ihoa.

ORAL-B SENSITIVY & GUM CALM ORIGINAL

Hammastahna, jonka on kliinisesti todistettu vähentävän hampaiden vihlontaa sekä rauhoittavan ärsyyntyneitä ikeniä. Tässä on mieto maku ja lisäksi uniiikki ActivCalm- teknologia, joka luo suojaavan kerroksen hampaille. Ehkä hieman tylsä tuote kauneusboxiin, mutta toisaalta tarpeellinen.


Mielestäni boksi ei ollut teemansa mukaan kovin kesäinen, sillä teema ja tuotteet eivät oikein kohdanneet. Siitä huolimatta boksissa oli hyviä tuotteita, vaikka parempiakin olisi voinut olla. Boksista suosikeikseni muodostui huuliöljy sekä kulmakarvageeli.

Mitä mieltä te olette tästä upeasta kesäkuun Glossyboxista? Jos tahdot itsellesi tämän kauniin ja ihanan kauneusboxin täynnä ihania kauneustuotteita, tilaa ihmeessä oma Glossyboksisi tästä!

Tykkää-merkinnät

Kommentit