JULISTEITA LAHJAKSI - POSTER STORE + ALEKOODI

Yhteistyössä Poster Storen kanssa, tuotteet saatu.

Sunnuntain kunniaksi pitkästä aikaa hieman sisustusaiheista postausta taulujen parissa :) Sain mahdollisuuden tehdä jälleen pitkästä aikaa yhteistyötä Poster Storen kanssa, jonka kanssa olen tehnyt jo aikaisemminkin pariin otteeseen yhteistyötä. Tällä kertaa itseni sijaan halusin ilahduttaa tauluilla tällä kertaa muita ja päädyin tilaamaan lastenhuoneen julisteita veljenpojalleni ja veljentytölleni. Kerrankin oli kiva valita tauluja jollekin muulle kuin itselle! Heidän ilahduttamisen lisäksi teille on postauksen lopussa alekoodi tarjolla <3Poster Store tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman laadukkaita julisteita sekä kehyksiä. Tuotteet ovat skandinaavisen designin inspiroimia eli valikoimasta löytyy erityisesti eleganttisia ja minimalistisia julisteita. Tyylikkäät ja korkealaatuiset julisteet ja kehykset eivät ole hinnalla pilattuja ja toimitus hoituu aina nopeasti. Edullisen hinnan lisäksi kaikki tuotteet ovat myös ympäristöystävällisiä. Julisteet painetaan kestävälle ja päällystämättömälle korkealuokkaiselle paperille, jossa on mattaviimeistely. Ne painetaan Ruotsissa Tukholman lähettyvillä ja lähtevät sieltä varastolta suoraan asiakkaan luo. Kehykset ovat kauniisti viimeisteltyjä ja varustettuja pleksilasilla, joka on kestävä ja kevyempi vaihtoehto kuin lasi.

Verkkokaupan lisäksi Poster Store tarjoaa mielettömästi inspiraatiota sisustukseen. Inspiraatiosivun kautta löytyy esimerkiksi erilaisia tauluseiniä, joista mahdollisesti jokainen saa mukavasti inspiraatiota :)Annoin nämä julisteet siis lahjaksi veljenlapsilleni. Julisteet ovat erinomainen ja persoonallinen lahjaidea kaikille. Jos suoraan julisteen antaminen lahjaksi ei tunnu mieluisalle, niin Poster Storelta voit myös loistavasti antaa lahjakortin lahjaksi. Varsinkin omasta mielestäni julisteet eivät ole yhtään hullumpi lahjaidea, sillä ne sopivat myös henkilölle kenellä on jo kaikkea!

Valikoimasta löytyy todella kauniita ja ihania julisteita jokaisesta aihealueesta ja jokaiselle löytyy varmasti juuri mieluinen taulu ellei useampikin! Koska tällä kertaa päädyin antamaan lapsille julisteita lahjaksi, kävin läpi lasten valikoimaa ja valitsin valikoimasta julisteet, jotka ovat hellyyttäviä ja piristävät huoneiden sisustusta.

Kummipojalleni eli veljeni pojalle päädyin valitsemaan maailmankartan eläimistä sekä toisen metsäaiheisen eläinjulisteen. Hän pitää todella paljon eläimistä ja näihin julisteisiin ei seuraavien vuosien aikana todellakaan voi kyllästyä. Veljentyttöni on vasta parin kuukauden ikäinen ja hänen huoneeseensa päädyin valitsemaan kaksi todella söpöä ja vaaleaa julistetta <3 Erityisesti kummipoikani oli näistä julisteista innoissaan!Kaipaako oma huoneesi tai kotisi uutta ilmettä tai olisiko kenties lahja jollekin vielä etsinnässä? Koodilla "ellavuorinen35" saat 30% alennusta nyt Poster Storen ihanista julisteista. Koodi ei koske Selection- julisteita ja koodi on voimassa 28.3. asti.


Tykkää-merkinnät

Kommentit