HUHTIKUUN GLOSSYBOX

Yhteistyössä Glossyboxin kanssa, boksi saatu.

Huhtikuu on pian jo puolessa välissä ja kevät lähenee kovaa vauhtia! Ei toivottavasti enää tarvitse kauaa odotella todella lämpimiä, aurinkoisia ja jo kesää henkäileviä päiviä <3 Kevään lähestymisen tietää myös huhtikuun Glossybox, joka onkin täydellinen aloitus keväälle. Boksin teema on tällä kertaa "Woke Up In Spring" ja siitä löytyy tuotteita, jotka antavat hehkua kevääksi.

Woke Up In Spring


ELIKYA BEAUTY HIGHLIGHTER ROSÉ

Ensimmäisenä tämän kertaisen boksin ainoa meikkituote, jonka testaamista odotan innolla. Kyseessä on aivan ihanassa ja kauniissa pullossa ilmestynyt higlighter, joka on 100% luonnollinen ja rikastettu eteerisillä öljyillä hibiskuksesta. Tässä nestemäisessä higlighterissä on todella kevyt koostumus ja sen luvataan antavan välittömästi kasvoille ylellistä hehkua.

GLOW ON 5TH ROSE GUA SHA BEAUTY TOOL

Aluksi olin tästä hyvin innoissani, mutta sitten petyin pahasti huomatessani tämän olevan perinteisen kivisen hierontatyökalunsijaan vain jokin muovinen kappale :( Siitä huolimatta tämän pitäisi herätellä verenkierto henkiin ja tuoda esille nuorekas hehku.

VITAMASQUES NIACINAMIDE BLUEBERRY PORE PURIFYING SHEET MASK

Kasvonaamioille on aina käyttöä ja tämä onkin luonnollisesti biohajoava kasvonaamio, joka sisältää mustikkauutetta, niacanimidea, AHA,BHA ja PHA. Naamio puhdistaa ja pienentää ihohuokosia sekä parantaa ihon epätasaisuuksia.DWTN PARIS MICELLAR GEL

Tämä on micellargeeli, joka on hellävarainen puhdistustuote kasvoille. Se sisältää vain vegaanisia ja luonnollisia ainesosia. Micellargeeliä en olekaan koskaan aikaisemmin testannut, joten mielelläni otan tämän testiin.

O'KEEFFE'S HEALTHY FEET

Viimeisenä vielä todella tarpeellinen, mutta ehkä kuitenkin kauneusboksista ilmestyväksi tuotteeksi hieman tylsä. Kyseessä on jalkavoide erityisen kuiville ja halkeileville jalkapohjille. Voin myöntää, että itselläni on todella kuivat jalkapohjat aina ja mikään jalkavoide ei tunnu auttavan, joten tätä kyllä mielelläni testaan. Tämän luvataan kosteuttavan jalkapohjia tehokkaasti, nostamalla ihon luontaista kosteustasoa ja säilyttämällä sen iholla pitkään.Kokonaisuudessaan huhtikuun boksi oli mielestäni hyvinkin onnistunut ja täynnä hyviä tuotteita, vaikka nyt erityisesti hierontatyökalu olikin pettymys ja jalkavoide ehkä hieman tylsä. Boksi ei ollut parhaimmasta päästä, mutta ei kuitenkaan huonoimmastaaan. Boksista ilmestyi paljon uutta testattavaa ainakin hetkeksi ja se on kivointa :)

Mitä mieltä te olitte tästä upeasta huhtikuun Glossyboxista? Jos tahdot itsellesi tämän kauniin ja ihanan yllätysboksin täynnä ihania kauneustuotteita, tilaa ihmeessä omasi tästä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit