HETKIÄ VIIKOLTA 9

moments from this week - week 9


1. & 2. Tulppaanit ovat yksi ihanimmista kevään merkeistä, mutta yhtä ihanaa on myös kulkea kaduilla nilkat paljaana puhtaan valkoisilla lenkkareilla ensimmäistä kertaa talven jälkeen :) Alkuviikosta oli vielä ihanasti kevättä ilmassa ja siitä tietenkin täytyi ottaa ilo irti!

3. Tiistaina vietin Aadan kanssa päivää ja otettiinkin muutamia kuvia toisistamme. Hississä oli kiva huomata, kuinka oltiin molemmat pukeuduttu aika sävy sävyyn - jälleen kerran.

4. Kuvailujen lisäksi kävin Aadan kanssa myös lounaalla, kun kerrankin oltiin siihen aikaan liikkeellä. Kävimme lounaalla Lappeenrannan Osuuspankissa olevassa Ravintola Saimaassa, josta avautuu koko kaupunkiin aika kivat maisemat.1. & 2. Perjantaina näin pitkästä aikaa kummiani ja hänen lapsiaan Senniä ja Sofiaa. Kävimme kahvilla Kahvila Luovuudessa. Kahvilan yhteyteen oli näköjään myös avautunut pieni putiikki ja siellä oli kaikkea ihanaa myynnissä :)

3. & 4. Perjantaina tuli kunnolla kahviteltua, sillä kävin myös Aadan kanssa myöhemmin kahvilla. Ulkona syömisestä ja kahvittelusta täytyikin tällä viikolla nauttia, kun seuraavina viikkoina se ei olekaan enää mahdollista. Kahvittelun lomassa pelailtiin myös shakkia.1. Tällä viikolla olen viettänyt hiihtolomaa, mutta kuitenkaan kouluhommilta ei ole aivan täysin voinut välttyä. Yritin tällä viikolla saada pari esseetä kokonaan valmiiksi loman aikana, jotta ensi viikolla olisi hieman vähemmän hommia jäljellä. Loma veti kuitenkin aika hyvin puoleensa, sillä kovin paljoa nämä esseet eivät edistyneet tämän viikon aikana.

2. Salilla olen käynyt nyt usein myöhään illalla, jolloin on ollut paljon vähemmän porukkaa liikkeellä. Torstaina kävin kuitenkin päivällä salilla ja samaan aikaan oli ihan riittävästi myös muitakin treenaajia. Treenin sai tehdä siis aika nopeasti.

3. Perjantaina kahvittelun lisäksi Sennin ja Sofian kanssa kierreltiin myös muutamissa kaupoissa nopeasti.

4. Rustasta löysin itselleni hyvillä alennuksilla muutaman tarpeellisen jutun. Mukaani päätyi muun muassa tämä Selma-pussilakanasetti, joka itse asiassa löytyy minulta jo entuudestaankin. Päädyin kuitenkin ostamaan nyt toisen hyvällä alennuksella, koska tässä setissä on yllättävän hyvä laatu ja vieläpä ihanat röyhelötkin reunoissa.1. & 2. Viikon aikana olen vienyt postiin muutaman jutun ja hakenut itsellenikin muutaman paketin. Mangon paketista paljastui tällä kertaa ihana trenssi kevääksi. Harmi, että nyt talvi tuli tosin jo takaisin ja takki joutuu odotella käyttöön pääsyä jonkin aikaa :(

3. Kuva, kun kerrankin asu sopi tyylikkäästi myös autoon :)

4. Keskiviikkona käväisin taas ripsihuollossa Beauty For You- kauneushoitolassa Satamassa. Tajusin jokin aika sitten, että tuossa paikassa olen käynyt huollattamassa ripsienpidennyksiäni nyt jo yli vuoden ajan!


Tykkää-merkinnät

Kommentit