HETKIÄ HUHTIKUULTA X20

moments from April


1. Jo jonkin aikaa (tosin ei juuri nyt tällä hetkellä) tarkeni ulkona olla jo bleiserin kanssa. Juuri tällaista kuvassa näkyvää mustaa, hieman ylisuurta bleiseriä, jonka alle mahtuisi hyvin neulekin, ehdin jonkin aikaa jo metsästää. Tämä bleiseri on H&M:stä.

2. Noccoa on tullut juotua taas viimeisimmän kuukauden aikana ja tämän hetken suosikkini onkin tämä uusi Mango De Soleil. Lisäksi myös Noccon Blood Orange, joka taitaa myös olla uutuus maku on tajuttoman hyvää!

3. Vohvelirauta on ollut ostoslistalla jo pitkään ja olen aina halunnut tehdä kotonakin vohveleita. Sain hetki sitten testiin itselleni yhteistyön kautta GAAM:ilta muutamia tuotteita ja proteiinijauhe, jonka sain testiin innostuttikin sitten ostamaan vihdoinkin tuon vohveliraudan. Nyt olenkin muutaman kerran tehnyt banaani-proteiinivohveleita, jotka ovat niin ihania erityisesti mansikoiden ja pensasmustikoiden kanssa :)

4. Bleiseri pääsee päälle myös hupparin ja treenitrikoiden kanssa. Ihanaa kun se soveltuu hyvin kaikenlaisiin asuihin! Tässä olin juuri menossa kuvaamaan eräitä kuvia, kun mukana oli oikein isompi kassikin täynnä muun muassa vaatteita.1. Huhtikuun alkupuolella lähdin siskoni kanssa käymään sunnuntaina Helsingissä ihan vain kuvausreissuilla. Oli niin kiva ajaa taas pidempää matkaa sekä viettää laatuaikaa yhdessä.

2. & 3. Helsingissä on niiin upeita rakennuksia, että niihin en varmaan koskaan kyllästy <3 Kuvailujen lisäksi oli ihanaa autosta käsin vain katsella maisemia sekä kävellä pitkin ihania katuja taas pitkästä aikaa.

4. Tässä pieni paljastus siihen miltä auton takapenkki näyttää aina kuvailujen jälkeen, hah! Aamulla pakatessa muutamat kassit ja laukut matkaan on kaikki laitettu hyvin nätisti, mutta päivän edetessä ja muutaman kerran vaatteita autossa vaihtessa näky onkin jo aivan toisenlainen.1. Tilasin Lykolta Ida Wargin Wolume sarjan shampoon ja hoitoaineen itselleni testiin. Olen niitä testaillut nyt tämän huhtikuun ajan ja paremman tuoksuiseen shampooseen ja hoitoaineeseen en ole koskaan aikaisemmin törmännyt. Näissä on aivan valloittavan ihana raikas ja keväinen tuoksu sekä lisäksi nämä myös tuuheuttavat hiuksia sopivasti ja tekevät niistä pehmeät ja kiiltävät :) Tilaukseen päätyi myös haikampa edellisen rikki menneen tilalle ja aina tarpeelliset poninlenkit postikulujen välttämiseksi.

2. & 3. Helsingistä poistullessa koukattiin nopeasti Kotkan kautta ja pysähdyttiin Katariinan Meripuistoon. Keväämmällä tai viimeistään kesällä täytyy lähteä ihan kävelemään tuonne, sillä siskoni mukaan tuolla on aivan jotkin lenkkireititkin lähistöllä! Niin kauniin näköistä kun tuolloin vielä osa merestä oli vielä jäässä ja osa jo aivan sulaa!

4. Kevään tietää todella tulleen, kun maasta alkaa nousta kukkia ja perhoset alkavat lentelemään <31. Viime viikolla sekä sitä edellisellä viikolla olin koulussa lähiopetuksessa pitkästä aikaa. Kouluun oli ihanaa mennä, nähdä kaikkia luokkalaisia ja tuttuja sekä ennen kaikkea tuntea itsensä koko ajan energiseksi. Etäopetus on niin puuduttavaa, että harvemmin sitä oikeasti jaksaa kiinnostua tuolloin opiskelusta, mutta koulussa ollessa oppiminenkin oli jopa kivaa. Nyt tällä viikolla sekä ensi viikolla on taas etäopetusta, mutta sen jälkeen ehkä loppu lukukausi on kokonaan koulussa, ainakin toivottavasti.

2. & 3. Noin pari viikkoa sitten kävin tekemässä Aadan kanssa kevään ensimmäisen porrastreenin. Noin tunnin portaiden hyppelystä tuli tuolloin pohkeet niin kipeäksi, että viikon ajan kävely teki hieman vaikeaa :D Tehokasta ja hauskaa se kuitenkin oli ja maanantaina kävinkin taas Aadan kanssa hyppimässä portaita uudestaan.

4. Olen katsellut useasti tässä kuussa auringonlaskuja, joko lenkkeillen tai autosta istuen. Niin ihanaa, kun auringonlaskuja on vielä paljon edessä :)1. Huhtikuun käytetyin vaatekappale on helppo valinta, sillä musta bleiseri on ollut koko ajan päälläni ainakin tämän postauksen mukaan. Bleiseri on mielestäni aivan täydellinen vaatekappale, kun säät ovat jo tarpeeksi lämpimiä, että varsinaisia takkeja ei enää tarvitse. Viimeisimmällä kahdella viikolla onneksi näkyi aurinkoa niin bleiseri oli kiva laittaa kouluunkin päälle ja näyttää ihmiselle, hah!

2. & 3. Iltakävelyllä nauttimassa ihanasta ja lämpimästä illasta. Keväällä kaikkialla on aina todella kaunista!

4. Jäätelöitä on tullut nautittua viimeisimmän kuukauden aikana oikein mukavasti ja testattua varsinkin kevään uutuuksia. Yksi suosikkini kevään uutuuksista on tämä Ben & Jerry's Cookie Dough Peace Pop- jäätelöpuikko, jossa on suussa sulavan ihana yhdistelmä keksitaikinaa sekä jäätelöä.


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,

Myydäänkö tuota mainitsemaasi blood orange -Noccoa ihan ruokakaupoissa jo? 😲 Sitä en oo vielä bongannu!

mahdollisestiehka.blogspot.com/
EllaVilhelmiina
EllaVilhelmiina,
Joo ainakin täällä Lappeenrannassa myydään jo yhdessä K-Supermarketissa 😊 Muualla en oo siihen vielä törmännyt!
nouw.com/ellavilhelmiina