HELMIKUUN GLOSSYBOX

Yhteistyössä Glossyboxin kanssa, boksi saatu.

Ihanaa sunnuntaita & helmikuun viimeistä!

Tänään on ollut todella upea ja aurinkoinen sunnuntai :) Ilmassa on ollut kevään tuntua ja aamulla olikin ihanaa herätä hyvin levänneenä auringon paisteeseen sekä siitä suunnata hieman kuvailemaan Haminaan keväisiä kuvia. Nyt illalla olen vain käynyt päivän kuvia läpi, siivoillut vaatekaappeja ja samalla löytänyt äitini vaatekaapista itselleni muutaman hyvän löydön. Lisäksi katsoin äsken Britney Spearsin dokumentin ja vielä ennen nukkumaan käymistä ajattelin kirjoitella tämän postauksen valmiiksi. Mitäs teidän sunnuntaihin on kuulunut?

Seuraavaksi itse aiheen pariin eli helmikuun Glossyboxiin. Tämän kuun boksi yllätti minut positiivisesti ja erityisesti boksin suloinen retrolook toi hymyn huulille boksin saapuessa. Boksi on tällä kertaa saanut inspiraation asioista, jotka tekevät meidät iloiseksi ja boksin tuotteet tuovatkin iholle nyt ekstra paljon rakkautta <3


Sing Dance Love Repeat


SOPHIA + MABELLE SATIN POWDER BLUSH

Tämän boksin söpöimmän tuotteen titteli kuuluu tälle ihanalle poskipunalle, joka tuo poskipäille raikkaan hehkun ja kauniin sävyn. Poskipunassa on hyvin paljon shimmeriä ja se tosin muistuttaa jopa enemmän highligteriä kuin poskipunaa. Sävy tässä on todella kaunis ja hento, mutta shimmeri toi kuitenkin hieman pienen pettymyksen ainakin itselleni.

Ovh. 13,10€ / 3,2g

BANG BEAUTY BLUSH BRUSH

Poskipunan kaveriksi ilmestyi pehmeä ja pyöreä poskipunasivellin. Sivellin on pieni, karva todella pehmeää ja sopii hyvin myös poskipunan lisäksi highligterinkin levittämiseen. Kaiken lisäksi plussaa tietysti matchaavasta ulkonäöstä itse poskipunan kanssa.

Ovh. 14,80€ / kplKARL LAGERFELD + MODELCO LIP LINER "ROSEWOOD"

Pigmenttinen, pehmeä ja hyvin voidemainen huultenrajauskynä fuksiansävyisenä. Sävy on todella kaunis, mutta ei vain kuitenkaan yhtään omaa tyyliäni. Tämän huultenrajauskynän avulla huulet saa rajattua todella tarkasti ja luotua huulille luonnollisen täyteläisen lookin.

Ovh. 23€ / 1,5g

CIATÉ LONDON EXTRAORDINARY SETTING POWDER

Tämän irtopuuterin avulla meikki pysyy paikallaan ja iholle syntyy silkinpehmeä ja höyhenenkevyt lopputulos. Puuteriin on lisätty bambu-uutetta, joka imee iholta ylimääräisen öljyn pois samalla kun hyaluronihappo auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon. Minulta loppui edellinen puuteri juuri samana aamuna kun hain tämän boksin postista, joten puuterilla olikin täydellinen ajoitus.

Ovh. 16€ / 7g

MOLTON BROWN LONDON ORANGE & BERGAMOT BATH & SHOWER GEL

Suihkugeeli, joka tuoksuu bergamotille, nerolikukalle ja appelsiiniöljylle Sevillasta. Geelin vitamiinrikas koostumus jättää ihon puhtaaksi sekä ihanan tuoksuiseksi.

Ovh. 25€ / 300mlHelmikuun Glossybox tosiaan yllätti minut täysin ja oli täynnä ihania tuotteita. Vaikka huultenrajauskynä ei ollut omaa tyyliäni ja poskipuna on omaan makuuni hieman liian shimmerinen, silti boksi oli mielestäni erittäin onnistunut. Puuteri, sivellin ja suihkugeeli ovat minulla itselläni nyt käytössä ja poskipuna sekä huultenrajauskynä lähtevät eteenpäin. Kuten aina, boksi oli tietenkin kasattu kauniisti yhtenäiseksi kokonaisuudeksi ja näin boksista saatu ihana yllätys aikaan :)


Mitä mieltä te olette tästä helmikuun upeasta Glossyboxista?

Tykkää-merkinnät

Kommentit