HELMIKUUN 10 PARASTA

The best of February...


Ostos: Balmuirin huivi on aina kuulunut toivelistalleni ja viime viikolla klikkasin ostoskoriin Balmuirin Highland- huivin ihanassa beigen sävyssä. Huivi on niin ihanan pehmeä ja lämmin!

Fiilis: Viimeisen muutaman päivän ajan kevään on oikein voinut aistia ulkona! Lämpötila on kohonnut keväisiin lukemiin, aurinko on paistanut mielettömästi ja lumet sulaneet jo silmissä :) Varmasti vielä jokin takatalvi on tulossa, mutta nyt tuntuu niin keväälle jo ja olokin on taas todella energinen.

Vaate: Mustat Bubbleroomin bootcut- farkut ovat päätyneet helmikuun aikana useasti päälleni. Suorat ja leveät lahkeet farkuissa miellyttävät nyt kummasti enemmän, vaikka olen aina ollut enemmän pillifarkkujen ystävä.

Sarja: Katsoin juuri Netflixistä Lupin- sarjan loppuun. Se on rikossarja ja vieläpä ranskalainen, joten erittäin hyvää katsottavaa varsinkin ranskan kurssien ohella.

Ilon aihe: Sain hommattua kesätöitä ja olen siitä nyt todella iloinen!

Kauneustuote: Jeffree Star Cosmetics The Gloss- huulikiilto sävyssä Control Freak. Tämä sävy on ihanan vaaleanpunainen ja se tekee huulet todella kiiltäviksi ja täyteläisiksi. Lisäksi se tuoksuu todella ihanalle eikä jätä huulia tahmean tuntuisiksi.

Juoma: Välillä energiaa on täytynyt hakea Noccon kautta ja Nocco Ice Soda maussa onkin tarttunut monesti kaupan hyllyltä käteeni.

Dokumentti: Eilen illalla katsoin Framing Britney Spears- dokumentin. Vaikka koskaan en ole ollut mikään hänen suuri faninsa, dokumentti oli todella mielenkiintoinen.

Asuste: Cailapin roikkuvat helmikorvakorut, jotka tarttuivat mukaan eräällä kauppareissulla.

Löytö: Eilen illalla siivottuani omaa vaatekaappiani sekä tutkittuani samalla myös äitini vaatekaappia, löysin parit täydelliset housut sekä yhden bleiserin itselleni käyttöön. Välillä sitä tekee hyviä löytöjä hyvinkin läheltä :)


Upeaa maaliskuuta teille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit