HEINÄKUUN GLOSSYBOX + ARVONTA

Yhteistyössä Glossyboxin kanssa, boksi saatu.

Ihanaa perjantaita & viikonlopun alkua!

Nyt on aika kurkistaa heinäkuun Glossyboxiin, joka tässä kuussa on upeasti erikoiskuvitettu boksi ihanalla teemalla. Boksissa teemana on aarrearkku kesäisellä rantateemalla ja yhdessä boksin kanssa onkin helppo unelmoida trooppisista hiekkarannoista ja korostaa auringon päivettämää lookia boksista löytyvien tuotteiden avulla <3


Beauty Treasures


BELLAPIERRE COSMETICS ULTRA GLOW HIGLIGHTING & BRONZING PALETTE

Boksin ensimmäinen tuote on kätevän pieni meikkipaletti, jonka avulla kasvoille saa luotua varjostukset sekä korostukset, mutta käy loistavasti myös silmämeikin luontiin. Paletissa olevat sävyt ovat kauniin sävyisiä, laadukkaita ja pigmenttisiä ja ne antavat kasvoille päivettyneen lookin sekä ihanaa hehkua.

LUXIE ONYX NOIR SMALL CONTOURING FACE BRUSH 512

Varjostussivellin, joka on muotoiltu luomaan lisäsyvyyttä ja korostamaan kasvojen piirteitä. Omaan makuuni tämä on kuitenkin varjostuksien tekoon liian pieni sivellin, joten luultavasti tulen käyttämään tätä highlighterin levitykseen. Siveltimessä on todella pehmeät harjakset ja kaunis lopputulos on helposti taattu.BASIC SKIN SILICONE EXFOLIATING PAD

Monikäyttöinen puhdistusharja, joka meikin ja lian poistamisen lisäksi myös kuorii ihoa. Lisäksi tämän avulla voi myös puhdistaa meikkisiveltimet, joten kyseessä on todellakin monikäyttöinen tuote.

FEEL FREE ANTIOXIDANT EYE CONTOUR CREAM

Silmänympärysvoide hyaluronihapolla, joka auttaa sitomaan kosteuden iholle sekä luo myös illuusion täyteläisemmästä ihosta silmien alla. Tämän avulla myös silmänalusien tummuus ja turvotus tulisi vähentyä.

AURIKAH AURA BODY FRAGANCE MIST

Vartalotuoksu, joka tuoksuu kookosvedelle, mangolle ja gardenialle. Hienojakoinen suihke jakautuu tasaisesti jättäen iholle pehmeän ja ylellisen tuoksun. Tuoksu on vegaaninen ja alkoholiton.


#GlossyMoment


Mielestäni heinäkuun boksin teema ei toteutunut onnistuneesti tuotevalintojen avulla, mutta boksi ei kuitenkaan ollut missään nimessä huonoimmasta päästä. Ulkonäöllisesti boksi on todella upea ja siitä se saakin erityispisteet! Vaikka tämän kuukauden boksi ei ollut parhain niin silti löysin siitä muutaman hyvän tuotteen itselleni testiin ja käyttöön :)

Mitä mieltä sinä olit tästä heinäkuun Glossyboxista? Jos tahdot itsellesi tämän kauniin ja ihanan Glossyboxin täynnä ihania kauneustuotteita, tilaa ihmeessä oma Glossyboxisi tästä! Nyt myös Instagramin puolella sinulla on mahdollisuus saada tämä boksi itsellesi osallistumalla arvontaan, joka on tililläni nyt käynnissä!

Tykkää-merkinnät

Kommentit