ELOKUUN GLOSSYBOX + ALEKOODI

Yhteistyössä Glossyboxin kanssa, boksi saatu.

Elokuu lähenee jo loppuaan, mutta vielä ehtii kurkata elokuun Glossyboxin pariin! Tämän kuukauden Glossybox on synttäriteemainen, sillä Glossybox täyttää jo 10 vuotta! Sen kunniaksi elokuun boksi onkin upeasti kimalteleva ja ihana boksi täynnä ihonhoitoa sekä kosmetiikkaa. Tällä kertaa postauksen lopusta löytyy myös alekoodi teille <3

10 years of beauty

ECOOKING CLEANSING GEL

Boksin ensimmäinen tuote on tanskalaisen Ecooking- merkin puhdistusgeeli, joka ravitsee, kosteuttaa ja puhdistaa ihoa hellävaraisesti. Se sisältää ekologisia ainesosia kuten auringonkukkaöljyä, kukka-uutetta ja E-vitamiinia. Puhdistusgeeli on myös vegaaninen sekä cruelty-free.


GRACE & STELLA LASH SERUM

Alunperin tämän ripsiseerumin tilalla piti olla Steve Laurantin luomiväripaletti, joka itse asiassa olikin tämän boksin varsinainen synttärituote. Toimitusvaikeuksista johtuen kuitenkin boksista ilmestyi tämä ripsiseerumi. Ripsiseerumia olen kaipaillut itse asiassa pitkään, mutta kuitenkaan valitettavasti tämä kyseinen seerumi ei pääse itselläni käyttöön, sillä tämä ei sovi ripsienpidennysten kanssa käytettäväksi :(

ELEMIS PRO-COLLAGEN MARINE CREAM

Kasvovoide, joka sisältää muun muassa padina pavonica levää sekä punaista merilevää. Tämä ylellinen voide kosteuttaa syvältä jättämättä ihoa tahmaiseksi sekä lisää ihon kiinteyttä. Tämä kasvovoide onkin anti-age- tuote, joten annoin tämän suoraan äidilleni käyttöön.


MODELCO GEL EYELINER

Geelimäinen sekä sävyltään valkoinen rajauskynä on omiaan tuomaan piristystä ja erikoisuutta silmämeikkiin. Voidemaisella koostumuksella on helppo tehdä rajaukset. Rajauskynä tekee silmiin suurentavan, kirkkaamman ja virkistävän vaikutuksen.

LOTTIE LONDON OMBRÉ BLUSH "HAZE"

Todella kauniin korallinsävyinen poskipuna, joka antaa kasvoille pehmeän lopputuloksen. Sävy on pigmenttinen ja ennen kaikkea todella kaunis.


Elokuun boksi oli mielestäni onnistunut kokonaisuus, vaikka varsinainen synttärituote puuttuikin kokonaan boksista. Se tietenkin jätti aukon tähän boksiin, mutta toimitusvaikeuksille toisaalta ei voi mitään. Boksista kuitenkin löytyi myös hyviä tuotteita, kuten puhdistusgeeli ja poskipuna, joita aion testata itse.

Nyt vielä siihen alekoodin pariin, eli koodilla "ELLA30" saat nyt 30% alennusta ensimmäisestä boksista tilatessasi kuukausitilauksen. Tilaamalla nyt Glossyboxin saat ihanan piristyksen itsellesi kerran kuussa - boksin täynnä upeita kauneusyllätyksiä!

Mitä mieltä te olitte tästä elokuun Glossyboxista?

Tykkää-merkinnät

Kommentit