5X NEW BEAUTY FAVORITE

new beauty favs

BEAUTY BLENDER BOUNCE LIQUID WHIP WEAR - MEIKKIVOIDE

Tämä Beauty Blenderin Bounce -meikkivoide oli jo ennen julkaisuaan suuressa suosiossa. Tämä täydellisen peittävä, mutta kevyen tuntuinen meikkivoide lupaa pitkäkestoisuutta ja mattaisuutta luonnollisella tavalla kera innovatiivisen uuden levitystavan. Tässä siis on yhdistetty meikkivoide sekä alusta, josta tuotetta on helppo levittää kasvoille. Meikkivoidetta voi siis pumpata ulos tipan muotoiseen syvennykseen pullon kyljessä. Pumpun saa myös lukkoon, joka on tärkeä juttu.


EYLURE NATURALS N° 031, EYLURE VOLUME N° 100 & EYLURE LASH PRO INDIVIDUALS

Eylure on brändi, johon tutustuin viime vuoden lopulla Betten ansiosta. Siitä hetkestä lähtien olen ollut hulluna Eyluren irtoripsiin ja niitä onkin kerääntynyt nurkkiin pari jos toinenkin. Mun ehdottomat lemppari ripset ovat N° 100 -mallin tuuheat volyymiripset, mutta luonnollisemmat N° 031-ripset eivät myöskään ole hassummat. Hetki sitten ostin myös ripsitupsuja ensimmäistä kertaa ja niitä olisi tarkoitus tässä joku päivä nyt testata!


THEBALM DOWNBOY SHADOW / BLUSH & THEBALM MARY-LOU MANIZER AKA "THE LUMINIZER" HIGLIGHTER, SHIMMER & EYESHADOW

Jo kulttimaiseen suosioon noussut The Balmin Mary-Lou Manizer- higlighter löytyy nyt vihdoin myös minun meikkipussistani yhdessä ihanan The Balmin Downboy Shadow- poskipunan kanssa - jokainen varmasti tietää nämä tuotteet! Higlighterin sävy on sävyltään täydellinen hitusen kultaan taittava ja menee niin arki -kuin juhlameikissäkin. Poskipuna on ihanan vaaleanpunainen ja on sopiva valinta vaalealle iholle.


M.A.C PRO LONGWEAR CONCEALER & ESSENCE LONG-LASTING CONCEALER

Mun silmänaluset kaipaavat aina paljon peittoa ja tällä hetkellä koitan peittää niitä tällä kaksikolla. Macin Pro Longwear Concealer on mulle asteen liian tummaa, joten mixaan sen sopivaksi Essencen concealerilla. Macin concealer on sävystä huolimatta loistokamaa, mutta ainoa huono puoli on pumppupullon annostelija, nimittäin yhdellä pumppauksella tuotetta tulee reippaasti enemmän mitä tarvitsisi. Annostelua lukuunottamatta tuote on siis hintansa arvoinen. Essencen concealerissakaan ei ole valittamista!


DOVE DERMASPA SUMMER REVIVED - KEVYESTI ITSERUSKETTAVA KOSTEUSVOIDE

Mulla jalat ruskettuu todella heikosti, joten päätin tänä kesänä ottaa avuksi purkin sisällöt. Itseruskettavaa en ole halunnut vielä testata, joten valitsin testiin Doven paljon kehutun kevyesti itseruskettavan kosteusvoiteen. Tämä hitaasti itseruskettava kosteusvoide antaa tasaisen päivetyksen tahraamatta vaatteita ja lakanoita. Tuoksu on aluksi tuubissa hyvä, mutta muutaman tunnin kuluttua levityksestä alkaa tuoksu tuoksumaan tunkkaiselle, joten itse käväisen aina suihkussa noin kuuden tunnin jälkeen tämän voiteen levityksestä. Rusketuksesta tämän avulla tulee tasainen ja eron huomaa jo yhdestä levityksestä!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

piiakristiina
piiakristiina,
Tuo doven kosteusvoide on kyllä tosi kiva astettain voimistuvan rusketuksen ansiosta! Oon itse huomannut, että levityksen kanssa saa tosin olla tarkkana, ettei löydä viiruja jaloistaan 😃
nouw.com/piiakristiina
EllaVilhelmiina
EllaVilhelmiina,
Niin on! 🤩 Tässä oot todellakin oikeassa, levitys saa olla aika nopeaa ja pyörivää nimittäin 😅
nouw.com/ellavilhelmiina