10 FAKTAA MINUSTA, JOITA ET VIELÄ EHKÄ TIENNYT


Välillä olen todella nopea puhumaan ja höpöttämään asiaa kuin asiaa ja usein vaihdan niin nopeasti puheenaihettakin, että muut eivät välttämättä meinaa pysyä perässä.

Olen todella surkea laittamaan ruokaa ja keittiössä onnistun vain leipomisessa. Osaan joitain perusjuttuja, mutta esimerkiksi pastan valmistaminen on aina kummallisen vaikeaa ja onnistuin aina saamaan siitä mautonta ja outoa. Sen sijaan siis leipoa osaan, mutta siinäkin taitaa olla taidot jo hieman ruosteessa.

Innostun nopeasti asioista, mutta useimmiten se innostus myös katoaa yhtä nopeasti kuin on tullutkin. Onneksi tämä ei kuitenkaan aina päde ihan kaikkiin asioihin.

Puhelimeni panssarilasi on aina rikki ja naarmuja täynnä. Uuteen vaihtaessa ei mene välttämättä päivääkään, kun siinä on jo uudet kolhut ja jäljet.

Lapsena tykkäsin leikkiä vaatekaupan myyjää. Tein olohuoneestamme aina vaatekaupan ja laitoin aina omia vaatteitani ja tavaroitani "myyntiin" kuten myymälöissä on ja laitoin niihin hintalappujakin.

Kun olin menossa vasta ensimmäiselle luokalle, perustin yhdessä äitini ja siskoni kanssa oman kirpputorin pihalla olevaan aittaamme. Muistaakseni kirpputori taisi olla nimeltään "Eltsin kirppis" ja pidettiin sitä toiminnassa yhden kesän ajan syksyyn asti. Leikit muuttuivat siis yhdessä vaiheessa jo todeksikin, haha!

Uudet tilanteet jännittävät ja stressaavat minua todella paljon. Asian, jonka takia jännitän tai stressaan ei edes tarvitse olla ihmeellinen.

Tietokoneeni työpöytä on aina täynnä kaikenmaailman kuvia ja tiedostoja ja en ikinä löydä sieltä yhtään mitään. Vaikka useasti sitä järjestelen ja siivoilenkin, niin ei mene kauan aikaa kun se näyttää jo aivan sotkuiselle. Kaverini kauhistelevat aina tuota, mutta hyvin sen kanssa kuitenkin itse pärjään, jos ei oteta huomioon välillä pientä hermojen menettämistä :D

Edellinen homma toistuu myös puhelimen muistiinpanoissa. Kirjoitan monta kertaa päivässä erilaisia asioita puhelimeen ylös, kuten esimerkiksi hyviä kuvatekstejä Instagramia varten ja postausideoita, joita juolahtaa mieleeni. Arvatkaa vaan löytyykö mitään kirjoittamiani asioita kun niitä oikeasti joskus tarvitsisi.

Kehitän jatkuvasti aina uusia vaivoja itselleni, joita yritän sitten googlailla ja selvitellä. Minulla on oikeasti joka päivä jokin uusi vaiva tai jokin paikka on kipeänä.


Tiesittekö nämä jutut jo minusta entuudestaan? Onko meillä yhtäläisyyksiä?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,

Joihinkin kohtiin pystyn samaistumaan, kuten tuohon nopeasti puhumiseen 😃 Tosi hauska postaus!

mahdollisestiehka.blogspot.com/
EllaVilhelmiina
EllaVilhelmiina,
Kiitos Sini ja kiva, et löytyy jotain yhteistä! 😊
nouw.com/ellavilhelmiina