Vardag

Igår vad jag på Ikea med min syster och min mamma, vi åkte främst dit för att jag verkligen behövde köpa en slags byrå till mitt rum för att kunna förvara alla mina prylar i. Hittade den svarta ni ser på bilder både ovanför och nedanför och jag är så nöjd! Jag har temat guld/vitt/grått i mitt rum och handtagen till byrån vad silvriga när jag köpte den, så förutom att montera ihop byrån gjorde jag även handtagen guldiga med hjälp av en sprayfärg från Biltema.

Platsen i mitt rum där jag spenderar absolut mest tid (förutom sängen) är mitt älskade sminkbord! Jag har rätt mycket smink, som ni ser nedanför, och att kunna förvara det i ett slags sminkbord på en plats där jag även sminkar mig är optimalt. Älskar min spegel också, är helt kär i själva ramen på sidan som jag även färgat guldig själv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hudvård, Vardag

Som jag har skrivit i mina två senaste inlägg har jag idag varit på en hudvårdskurs med Dior och jag har lärt mig sååå mycket! Så himla kul när man verkligen känner att man får ut något positivt att gå på såna här kurser. Ovanför ser ni en bild på en goodiebag vi fick i slutet av kursen med massa hudvård från just Dior som jag ska prova.

Förutom att ha ”lektioner” med genomgångar om alla produkter bjuds det alltid på väldigt mycket trevlig mat under dessa kurser! Idag höll kursen på från 09.30-17.00 och vi blev bjudna på frukost, lunch och fika haha, men jag klagar inte!

En produkt jag ser fram emot att prova väldigt mycket är deras One essential serum! Detta detox-serum avgiftar huden från alla 7 miljarder (LÄS: miljarder) gifter vår hud utsätts för VARJE dag. När gifterna försvinner ut ur vår hud blir den övriga hudvården du använder 4x mer effektiv, oavsett märke eller vad du vill ha för resultat av din hudvård. Plus, vem vill gå runt med 7 miljarder olika gifter i sin hud? Inte jag i alla fall!

Likes

Comments

Vardag

Var inne i stan med Hampus igår och fick med mig dessa jeans från weekday, älskar dom!

Mina planer för resten av veckan ser ut såhär:

Onsdag: Gå på hudvårdskurs anordnad av Dior (för mer specifik förklaring kolla mitt senaste inlägg). Kanske åka till Ikea men min syster Linn för att kolla klädställning.

Torsdag: Jobba 08.00-13.30 sen möta upp Hedda för att prata om allt möjligt och planera lite!

Fredag: Ledig dag så ska nog träffa någon kompis eller umgås med familjen. Blir nog även en hemmakväll på fredagen då jag jobbar hela helgen.

Lördag: Jobbar 9.45-17.30 sen ska jag möta upp Idah så ska vi ut och ta ett glas så får vi se om vi beger oss vidare efter det!

Söndag: Jobbar 12.00-18.10 sen ska jag hem och göra absolut ingenting alls! Riktigt söndagschill med andra ord.

Likes

Comments