Hej,

Igår så skjutsade jag Alexander till bussen med skotern och sedan när jag kom hem så spelade jag in en youtube video som tog resterande av dagen att redigera och få upp på youtube så det var därför den kom upp så sent igår. Det var så mycket som krånglade med att få upp videon igår så jag var på väg att ge upp men det har jag absolut inte gjort.

Denna helg så är jag hemma ensam så jag ska spela in videos till youtube som ska komma upp men jag behöver hjälp med vad jag ska göra för videos. Snälla skriv tips på videos jag kan göra nere i kommentarerna så fixar jag det. Jag har absolut inga idéer alls just nu men videos måste spelas in och ska upp Söndag, Måndag, Onsdag, Fredag och så om igen.

Vi höres.


Likes

Comments

Min dag

Hej,

Igår torsdag så vaknade jag och trodde att allt skulle vara bra men efter frukosten så började jag må illa, ha ont i huvudet och i ryggen och allt detta satt i hela dagen. Det var egentligen meningen att Alexander skulle ha åkt hem igår men så blev det inte då han ville stanna för jag inte mådde bra. Jag bloggade inte på hela dagen igår eller sa något på mina sociala medier men nu kanske ni förstår varför. Jag tog det bara lugnt i går och hade en liten mys kväll med Alexander, vi kollade på filmen Ride Along och käkade bland annat glass, chips, ölkorv, viltkött och vindruvor. Idag mår jag bättre och Alexander har åkt hem så denna helgen blir jag ensam men det ska användas väl och det får ni veta av vad jag ska göra imorgon.

Ingen youtube video har kommit upp än men jag kan säga att jag ska redigera den nu så kommer den upp vid 18:00 är planen men vi får se om jag hinner få klart den till dess men jag hoppas på det. Så lång tid att redigera den gör det absolut inte.

Vi höres.


Likes

Comments

Hej,

Igår så var det som vanligt en lugn dag för mig och Alexander då vi för det mesta var hemma och inte gjorde något speciellt men vi tog skotern till affären en sväng för att handla och vi spelade även in youtube videon som kom upp vid 12:00 idag. Jag redigerade videon och sedan satt jag den på tidsinställd då det underlättar för mig så att den skulle komma ut idag på typ morgonen.

Jag fick igår en tidig alla hjärtans dag present och det var röda rosor och godis. Jag älskar det och jag älskar Alexander så sjukt mycket för att han får mig att känna mig älskad. Alexander fick även han en tidig alla hjärtans dag present och det var godis och en redbull då han fick välja själv vad han skulle få.

Gå gärna in på min youtube och skriv ett <3 i kommentarerna på senaste videon för att sprida kärlek.

Vi höres.


Likes

Comments

Min dag

Hej,

Igår morse vid ungefär 05:00 så väcktes jag av Alexander som egentligen inte var med meningen men han var i alla fall varken och hade ännu inte somnat så vi låg och pratade lite om allt möjligt så att han skulle bli trött så att han skulle få sova ett par timmar. Vi somnade och jag vaknade igen klarvaken vid 09:00 så jag låg och kollade då på youtube en liten stund innan jag klev upp för att klä på mig och sedan spela in en youtube video som även kom upp igår. Jag spelade in videon i tvätt stugan för att inte väcka Alexander och sedan så satte jag igång en tvätt maskin då jag hade en hel del smutsiga kläder, efter allt detta så väckte jag faktiskt Alexander då klockan var 11:30. Vi käkade frukost och sedan så redigerade jag videon jag spelade in för att den skulle upp och medans så spelade Alexander VR spel. Resterande av dagen bestod av spelande, bloggande, kollande av youtube och chill för att jag fortfarande hade ont i magen. Mer än detta gjorde inte vi eller jo jag ringde om jobb så jag ska på möte om det Torsdag den 22 alltså nästa vecka. Skriv gärna vad ni gjorde igår i kommentarerna. :)

Vi höres.


Likes

Comments

Annat

Hej,

Jag tänkte faktiskt ge några filmtips på tre filmer jag tyckte var sjukt bra.

Den första filmen heter Safe haven och handlar om en tjej som heter Erin som flyr från sin man till en liten by där bara några få bor för att han misshandlar henne och absolut inte är snäll. Erins man är för den delen en polis och alkoholist så hon undviker polisen så gått hon bara kan för att han söker efter henne. Ute i den lilla byn så träffar hon på en kille som äger en affär där med sina två barn och dom börjar träffas oftare och oftare. Men ja dom blir tillsammans och sen får ni ta reda på mer själv när ni tittar på filmen.

Den andra filmen heter The impossible som faktiskt är baserad på en verklig händelse. Filmen handlar i alla fall om en familj som var med i översvämningen i Thailand som var år 2004. Jag kan faktiskt rekommendera att kolla på denna film för den va så sjukt bra och man förstod hur dom som var med om naturkatastrofen hade det.

Den tredje och sista filmen heter Southpaw och den handlar om en kille som är mästare i lätt tungvikt, och har med sin oortodoxa boxningsstil, gjort sig känd som en brutal och offensiv fighter. Av sin egen känsla av otillräcklighet och starka behov av kärlek, pengar och berömmelse har han kämpat sig till allt han drömt om. Men en dag inträffar en tragisk händelse som får hans liv att rasa samman. Från att ha varit på topp, både i och utanför ringen, förlorar han allt och hans dagar blir en tjock dimma fylld av sorg, alkohol och droger. Hans sorg blir allt värre, tills den före detta boxaren Tick tar på sig att få honom på rätt spår igen. Så han tvingas nu möta sina demoner, och inse att ibland är man sin egen största motståndare.

Hoppas ni fick några nya film tips nu.

Vi höres.

Likes

Comments

Min dag

Hej,

Igår så var det en väldigt lugn dag för mig då jag mådde illa hela dagen och jag vet inte varför jag gjorde det. Jag satt för det mesta och kollade på youtube men jag bloggade också som ni kanske såg och även la upp en video på youtube som ni gärna får gå in och kika på och gärna prenumerera, kommentera och gilla.

En sak jag gillade igår var att jag och Alexander pratade barn och vi har faktiskt planerat att när jag jobbat ihop en bra ekonomi och att vi har fixat en lägenhet som vi kan flytta ihop i så kan vi börja skaffa barn då det är något vi båda vill så sjukt mycket. Jag måste för den delen också ta körkortet innan vi skaffar barn men så lång tid kommer inte det ta häller. Ja om kanske ett år eller lite mer så har vi förhoppningsvis en liten bebis. Jag längtar ihjäl mig och lika så Alexander.

Ni får ha det så bra och vill ni följa min resa så gå gärna in på min youtube och prenumerera, för där kommer bland annat flyttvideos, vloggar, storytimes, mat och bakvideos, videos med Alexander och framtida gravid videos. Hoppas att ni vill följa min resa för det skulle vara jätte kul.

Vi höres.


Likes

Comments