Nu sitter vi i skolan och håller på med No, buller och ljud. Värkligen tråkigt..😒😅

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Angående måndag imorron :(:
Måndag imorron.. Jag älskar helgen, vem gör inte det liksom?! Tänk att man är fri, ingen skola att gå till och man kan vara i stallet och rida ut när det är ljust! Men jag gillar måndagar också, tro det eller ej! Vi börjar 9:40 i skolan, vilket är väldigt skönt. Slippa stressa på morgonen och vara hemma själv med hunden o kaninen osv.
Jag både ogillar och gillar skolan. Jag gillar alla kompisar, raster och att man lär känna nya personen och allt de. Det är faktiskt väldigt roligt, men lektionerna tycker jag är sådär, sorry alla lärare ;) Saker jag tycker är tråkigt lär jag mig väldigt långsamt (kanske för att jag inte har drivet..)
Med hästar och alltsom hör till är det tvärt om, jag lär mig fort och har värkligen drivet att lära mig!
Nu måste jag sluta skriva för nu ska jag äta ;)

Likes

Comments

Hej! Mitt namn är Ella Stachowiak. Jag bor utanför Stockholm med min familj. På min blogg kommer jag skriva om allt mellan himmel och jord men främst mycket om hästar, då jag är i stallet och rider i princip varje dag! Just nu har jag ingen egen häst, men rider en welshponny vid namn Talisman. Vi tränar mest dressyr, men jag älskar även hoppningen! Hoppas du gillar min blogg och vill följa med i mitt liv!! :-)

Kontakt: ellastachowiak.kontakt@gmail.com

Sociala medier:
Insta: ellastachowiak
Snap: ellastachowiak

Likes

Comments