hejsan, idag har jag köpt presenter till bae. ska upp tidigt imon för att väcka honom med presenter och frukost. för tillfället sitter vi och spelar ihop, riktigt mysigt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​​​idag har jag inte gjort så mycket, mår rätt så dåligt. är trött idag så jag och baby ska ha maraton och titta på pirates of the caribbean. han fyller år på söndag så då ska vi hitta på något. får se vad vi ska göra för kul. 

Likes

Comments

just nu sitter jag och sminkar mig medans jag lyssnar på musik. idag ska jag till min pojkvän. jag tog ledigt idag och resten av veckan för at jag tidigt imon ska på min mormors begravning. det känns helt okej just nu men jag vet att det kommer att bli jobbigt på begravningen för att min mormor betydde väldigt mycket för mig och hela familjen. jag vet att jag är stark och kommer att klara det bäst av alla i släkten. ska försöka komma ut och tänka på annat idag. hörs sen, kärlek.

Likes

Comments

hej & välkommen till min blogg, här kommer jag skriva om lite allt möjligt.
jag skulle beskriva mig själv som en energifylld person som bär på mycket, jag har bra empati men kan uppfattas rätt så kall mot folk jag inte känner mig bekväm med eller som jag helt enkelt inte gillar eller känner.
min favoritfärg är rosa. jag älskar zebramönster & leopardmönster. jag samlar på bland annat hello kitty.
om ni vill veta mer om mig så är det bara att följa mig här på bloggen.

Likes

Comments