Header

Gjorde världens finaste naglar idag på Modern Nails på A6 i Jönköping❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Livsstil, Vardag

hej på er alla fina! just nu ligger jag i hotellsängen och bloggar, just nu där jag befinner är klockan 00:17 men för er i sverige är klockan 23:17. här är det supervarmt på dagarna är det allt från 30 grader och uppåt.... lägger nog upp bilder från resan hit och hur det ser ut här:)

Likes

Comments

Livsstil, Vardag

Hej alla läsare!
Just nu är jag på Ullared med min familj💗
Vet att jag inte bloggat på ett tag men jag har helt ärligt inte haft någon lust... men nu det sista på sommarlovet kommer det några månadens intervjuer. Jag kan avslöja att en tjej som heter Nathalie Starcevic kommer att bli intervjuad och så kommer det förmodligen en del 2 intervju mer Daniel Dorch, jag tänkte även försöka kontakta Amir akrouti då jag tycker att det skulle vara intressant både för er och mig och veta lite mer basfakta om honom som vi inte vet ännu! Men vi får som sagt se, han kanske inte ens vill göra en intervju, men ska försöka fixa det! Har ni några förslag på villa ni vill att jag ska intervjua kan ni Min instagram! KLICKA HÄR och skicka iväg ett direktmeddelande om önskemål av person. Ha det bra så hörs vi om några dagar igen!
(Har ni någonting ni skulle vilja prata om kanske problem som ni har osv finns jag alltid på dm!)
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

intervju, Livsstil, Och mycket mer, Vardag

Hej Ella! / Melinda J

Vem är du?

Jag är en tjej på 19 år från Göteborg. Har en bakgrund från Makedonien i Jugoslavien. Är en glad och högljudd tjej som sysslar med youtube på fritiden. Gör lite vloggar, snackvideos samt hjälper även folks problem.

Vad fick dig att börja med youtube?

Har sysslat med foto och filmredigering sedan jag var 9 år gammal. Gjort filmer med mina kompisar sedan flera år tillbaka och tänkte att jag skulle testa youtube med min dåvarande kompis. Vi byggde upp en kanal under 1 år kanske men därav jag fick ta över kanalen då vi bröt upp kontakten emellan varandra. Så varför jag startade youtube var för att detta är min chans att få vara mig själv och vara kreativ på det jag älskar att göra. Just film och redigering.

Vad är ditt största mål för din youtube?

Mitt mål är att få min kanal att växa. Att kanske få bli en av Sveriges största youtubers men inte utav att visa min lyxiga vardag, utan av mina problem videos. Vill att min kanal ska bli en trygghet för många som mår dåligt. Känna att jag är ett stöd för många. Jag har just mina sociala medier öppna som exempel snapchat där man får mer än gärna skicka en snap eller kanske skicka ett dm till mig på insta där jag försöker svara så gott jag kan. Att ta med deras problem i videos och ge ut mina tips och trix samt låta tittarna få vara delaktiga och göra en skillnad genom att hjälpa varandra.

Vad är ditt mål i livet?

Mitt mål i livet är mer som en dröm jag har haft i flera år och det är att kunna ställa mig i spegeln o tycka om det jag ser. Jag vill bli vältränad. Jag har försökt i flera års tid om att gå ner i vikt och bilda muskler på kroppen men har alltid slutat med tröstätning eller inget tålamod. Just nu har jag börjat igen med kost o träning, det funkar jätte bra för mig nu och få hoppas att en dag få vakna upp med ett sixpack;)

Hur blev du så framgångsrik?

Framgångsrik vet jag väl inte om jag är, men de är nog för att jag var mig själv. Jag hade en väldig attityd tidigare för ett år sedan. Var väldigt hetsig, svor väldigt mycket och pratade mycket om just fuckboy historier mm. Tror det var en utav faktorerna utav hur jag fick en del subs på kort tid. Just nu har jag mognat till mig en del, är mer lugn än tidigare samt gör mer "nyttigare" videos som gör skillnad än tidigare. Har fått höra flera gånger att jag är jordnära och kan relatera till mig, vet inte om det är just det som lockar till mig tittare men något är det.

Hur var din skolgång?

Min skolgång har varit okej! Jag var mobbad från jag var 6 år tills jag gick i 8 ungefär! De slutade mer när jag bytte skola vid 13 års åldern! Jag var med i ett tjej gäng med mycket drama så det tog mycket på krafterna under skolgången! Jag började skolka när jag gick i 9 då jag inte mådde så bra med personerna jag umgicks med, de resulterade att jag hoppade av skolan i andra ring på gymnasium. Det var det bästa jag har gjort i mitt liv, jag har ingen mer ångest för att gå till skolan och träffa på ungdomar. Nu jobbar på äldreboende med vuxna människor utan någon drama. Jag vill inte motivera att sluta skolan men känner du för att ta en paus, så ta en paus!!!

Kram/ Melinda❤️

Tack för denna intervju Melinda💗

Här hittar ni henne tryck på de olika kategorierna nedan för att komma till till exempel hennes instagram:

Instagram  
Youtube

Vem vill ni att jag intervjuar nästa gång?

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag studiedag! Eller ja inte riktigt HAHAH jag ska ha dansrepetition💗 jah skulle behöva lite hjälp med en sak. Jag behöver ett nytt koncept här på bloggen, har ni några idéer kan ni mejla till Ellasextra.business@gmail.com 💗 tack på förhand

Likes

Comments

Livsstil, Tips, Vardag

Hej!
Hörni, jag är så ledsen att jag inte har uppdaterat fast jag sa att jag skulle göra det. Men det har varit mycket i skolan med nationella prov och andra prov. Men jag lovar att försöka bättra mig! Håll utkik, för om några minuter kommer det upp ett inlägg som egentligen är en länk till min youtube-video, och i den videon visar gör hur man gör SLIME på under 2 minuter!! Ha det bäst!

Likes

Comments

intervju, Livsstil, Och mycket mer

Hej på er!
Nu är det dags för månadens intervju igen, och den personen jag har intervjuat denna gång är Daniel Dorch!

Läs gärna ända till slutet för lite mer information och så vidare....
Hej Daniel, vem är du?

Jag är en 22 år gammal kille som numera bor i Värmland men är född och uppvuxen i Göteborg.
Min huvudsyssla är youtube och det är det jag kallar mitt "jobb".
Jag blir pappa om 2 månader (grattis) och ser mycket fram emot det och hur man kan inkludera faderskap i min kanal samtidigt.Vad fick dig att börja med youtube?

Jag ville nå ut med min musik.
Jag gjorde mycket covers, svenska versioner osv för ett par år sedan och gör det även nu också ibland.
Tror det var ungefär runt 2013 som jag verkligen började göra riktiga musikvideor eller vad man ska säga.
Då la jag dock upp en video i halvåret max.
Sedan i slutet av 2016 (alltså inte så längesedan) bestämde jag mig för att bli seriös med YouTube och inte bara pyssla med musik utan utöka mitt innehåll.


Hur blev du så framgångsrik?

Jag skulle inte påstå att jag är framgångsrik. ännu.
Men hur jag kom dit jag är idag är ingen hemlighet direkt.
Jag la upp en video varannan dag ungefär.
Försökte ha ett underhållande, intressant eller på något sätt givande innehåll i alla videos.
Försöker alltid komma på nya grejer också som ingen annan i Sverige har gjort som t.ex. mina rap battles som dragit ihop hundratusentals visningar.

Hur var din skolgång?
Den har gått upp och ner! Jag var en mycket smart kille men blev lätt utråkad.
I högstadiet hade jag topp betyg. I gymnasiet gick det dåligt.


Klicka här för att komma till Daniels youtubekanal
Klicka här för att se hans senaste video
Klicka här för att se hans senaste rapbattle mellan jockiboi och Gustav Björklund

Hoppas ni gillade denna intervjun nästa intervju kommer komma ut inom kort eftersom jag varit inaktiv här det senaste, men det har varit nationella i skolan och så vidare, men nästa intervju är med Melinda J❤

Likes

Comments

intervju, Livsstil, Vardag


Idag är det dags för månadens intervju, sorry för väldigt dålig upd men det blir bättre!


Hej Ludwig, vem är du?Tja! Jag heter Ludwig och är 19 år gammal och kommer från Upplands Väsby.Vad fick dig att börja med youtube?

Jag började med youtube först och främst för att lägga ut min musik och sedan tänkte jag varför inte göra annat också och så började göra massor av olika videos och nu är jag här!


Vad gjorde dig så framgångsrik

Framgångsrik? haha jag vet faktiskt inte.En dag var det någon som delade mina videos och helt plötsligt gick det fort framåt.


Hur var din skolgång?

Min skolgång var bra, men jag skötte inte skolan alls.Jag har aldrig lagt ner tid på läxor och uppgifter.
Jag struntade helt enkelt i skolan.Vilket inte är så bra.


Tack för intervjun Ludde!


Klicka här för att se hans senaste video ( toe of satan challenge)

Likes

Comments