Winter is coming....

Satt nyss och tittade på avsnitt 2 av säsong 6 av Game Of Thrones-blueray. "The winter is coming" är en vanligt förekommande fras i den serien för den som inte sett den.
Men vintern är ankommande även i verkliga livet men vi är inte riktigt där än hoppas jag.
Vilken vacker höst det varit. Såna vackra färger och ganska sköna temperaturer.
Har tyvärr inte kunnat njuta av den så mycket som jag önskat. Varit sjuk från och till och inte känt mej särskilt frisk däremellan heller. Lite deppigt att inte ha ork för allt man vill och behöver göra.

Gubben är nog också sliten. Skördearbete tar ut sin rätt och lite sjukdom på det gör det väl inte bättre.
Som jag skrev sist var det ju väldigt blött i markerna vilket kunde resulterat i att inget kunde bli sått. Nu jobbade han på och fick ändå det mesta av det planerade sått.

Till hans stora glädje, och till viss del min sorg, byttes en sliten traktor ut mot en ny.
Då kan man undra varför jag sörjer det?
Ja, det var ju min favorit traktor som fick lämna sin plats för nytt, blankt och modernt men grönt muskedunder. Gillade Lamborghinin, lite för märket men också för utseendet trots att den var sliten. Kanske mest för att det var med den jag gjorde mitt första riktiga arbete på gården. Nu är den ett minne blott och husbonn är glad för sin skinande maskin. Hoppas den kommer underlätta arbetet för honom framöver.
Jag får nöja mej med att sätta färg på den gråa vardagen med blommor och hålla efter trädgården innan snön och vintern kommer.

Önskar alla en trevlig november!

Gillar

Kommentarer