Header

I helgen var jag hos Tova och då gjorde vi cupcakes. De blev faktiskt bättre än vad jag förväntade mig. Vi använde oss av Leilas recept som ni kan hitta i länken men i och med att vi inte hade någon citron, som man skulle ta, tog vi blodapelsin men det blev väldigt bra det också. 

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är har sportlov nu i en vecka. Jätteskönt! I och med att vi ska flytta till en lägenhet i stan på fredag så vi har inte åkt iväg till fjällen som vi brukar göra. Men vi är på vår lantställe iallafall och jag hade med min kamera så jag tog lite bilder på min hund. Förlåt för dålig uppdatering men det kommer bli bättre förhoppningsvis.

Likes

Comments

Hej!
Ja, jag vet att jag har bloggat väldigt dåligt på sistone. Men det beror på skolan för det mesta. Vi har NIO LÄXOR OCH ETT PROV!!! till nästa vecka och har haft ungefär så många i några veckor. Det är ju inte normalt. Ingen annan skola som jag har hört talas om har så mycket läxor i sjuan. Är det bara jag eller är det typ fem mer än vad man behöver. Jag fattar inte hur vissa lärare och skolor tänker.

Aja. Idag i alla fall hade jag tävling. Jag tävlade bara i stav men det gick som bloggandet har varit de senaste dagarna, piss, om man får säga så. Jag vet med hundra procents säkerhet att jag kan hoppa högre än 2.70 men gick det? Svar nej. Jag förstår inte vad problemet är, det kändes bra först men sen blev det ju bara kaos. Det slutade med en tredjeplats med höjden 2.61, igen... Men bättre lycka nästa gång får jag väl hoppas på. Till er som inte har hoppat stav så kan jag säga att, nej, 2.61 är inte dåligt. Men när man verkligen vet att man kan göra bättre och att det inte går blir humöret inte på topp. Men jag ska väl inte klaga. Det var jättebra hoppat av min kompis Klara som vann. Du var grym!

Vi hörs❤️
Likes

Comments

Idag är det alla hjärtans dag! Egentligen fattar jag inte varför jag gör en så stor sa​k av det i och med att jag inte har någon "Valentin". Jag har inte ens nutella hemma :( haha. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra idag. Mamma och pappa vill gå på konstmuseum men det vill inte jag, eller mina andra syskon, för att varje helg som jag inte har tävlat i friidrott har vi varit på konstmuseum... Men jag tror inte att bi har något val, så jag antar att jag ägnade hela morgonen åt att göra mig "fin för alla hjärtans dag" i onödan. 

På bilderna ser ni vad jag åt till frukost, jag gjorde lite hjärttema. Inte så konstigt om man tänker på vilken dag det är. Det var väldigt gott i alla fall :).

Hoppas att ni har det bra så hörs vi! och om ni undrar varför jag har varit borta ett tag kan jag skriva det senare.

Kram

Likes

Comments

Idag gjorde jag en hallon och banansmoothie till mellis. Det var verkligen gott och gjorde ett bra avslut på skolveckan​

Likes

Comments

För några dagar sedan köpte jag nya klubbkläder! De är faktiskt väldigt fina. Jag tävlade i dem för första gången i helgen och det kändes bra. Det blev ett pers på 200m och längd, så jag är nöjd. Igga min mage förresten (den är väldigt ful). 

Hoppas att ni har det bra så hörs vi!

Likes

Comments

Hejsan!

Nu har jag kommit hem från en rätt så bra dag i skolan. Om man har haft en lång dag tycker jag att det är viktigt att få ett bra avslut så här är några tips hur man kan göra.

Ät mellis, det behöver inte vara jättemycket men lite yoghurt och någon frukt är alltid gott. Plus att det är bra med en liten energikick.

• Gör lite av läxorna lite i taget så att du inte måste plugga allt kvällen/natten innan.

• Titta lite på Youtube eller kolla på olika bloggar för att koppla bort den tråkiga vardagen för en stund.

Gör något du tycker om. T.ex. lyssna på musik eller läsa.

•Var med en kompis eller prata med någon om du har aktiviteter senare på kvällen.

• Träna! visst, det är jobbigt när man håller på men känslan efteråt är grym.

Det var några tips som kan göra att tiden efter skolan blir lite extra bra. Hoppas att ni gillade dem.

Min mellis idag.

Likes

Comments

Detta är ett litet test som jag har sett ganska många göra på sistone så vi kör.

Du har….

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
( ) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
() Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr
( ) Fixade naglar

Summa = 9

Du …

( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på gym (inte varje dag men med friidrotten)
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 2

Du har…

( ) Tonat håret
( ) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 1

Totalt: !2

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Naturlig men mån om sitt utseende!
15-20 Tona ner lite va…
20- 25 Hälften plast, hälften människa.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Så naturlig är jag, hur naturlig är du?

Vi hörs!

Likes

Comments

Tidigare idag kikade min bästa vän Tova mig och skickade en bild på detta jättefina armband. Jag blev nästan kär i det för det är verkligen jättegulligt, plus att det passar till i stort sett allt. Man kan köpa det här och det är massor av andra jättefina armband där också. Det bästa med detta armband är att man kan ändra texten "mamma" till något annat namn och sen är det väldigt billigt också. Det kostar bara 60 kr ! så troligtvis kommer jag (och Tova) köpa varsitt armband med varandras namn på.

Här är två andra fina armband också.

Ha det så bra!

Kram

Likes

Comments
Här har ni några foton från igår. Skriv gärna vad ni tyckte om bilderna. Tröjan är från h&m och jeansen från tiger of Sweden.
Kram

Likes

Comments