Header

​Hallojsan!

Jag ändrade mig och jag byter bara bloggnamn till ellabellabus. Här kan du klicka för att komma till min nya blogg. 

Kram på er alla!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallojsan!

Jag byter bloggportal till bloggplatsen. Tryck här för att komma till min "nya" blogg (den är lite gammal... hehe). Bloggen har lösenordsskydd från förut, så det kommer ta ett litet tag innan jag har fixat min blogg.
Hoppas vi ses där!

Kram!

Likes

Comments

Förlåt för att det har varit så längesen som jag har bloggat. Det har nämligen varit fullt upp för mig och jag har börjat i min nya skola! Woho!!

Alltså den är verkligen jättebra. Våra lärare är jätteduktiga, förutom en, vår engelska lärare.. Nog om det. Jag älskar min nya klass och har verkligen fått en massa fina vänner!! Det är verkligen roligare att gå till skolan nu, än vad det var förr.


3 december, wow. Alltså tiden går verkligen fort! Om 2 veckor, den 16onde december så ska jag få min tandställning. det är mycket som jag inte har berättat, känner jag
Det ska bli skönt att täcka över alla mina gluggar i min mun och kunna le typ.. Som vanligt.
Neo har kastrerats också.

Kram på er alla!!


Likes

Comments

Åååååhhh, äntligen Fredag! Så himla skönt, bara 4 veckor kvar i skolan nu. Läängtar tills jag är på skolavslutningen och bara ler, över att få träffa nya personer, få nya vänner, nya lärare, ett helt nytt "koncept". u name it

Jag har nyss städat rummet, då vi får gäster ikväll, 18.30. Suuuperroligt! :D
Så nu så tänkte jag göra en "bucket list, summer 2014", blev så inspirerad.
bild kommer senare :) 

Kram på er - bloggar kanske mer ikväll! <3

Likes

Comments

Hallojsan! Igår visade pappa mig ett konst kollo, som var för tjejer mellan 12 - 16 år och det verkade jätteroligt! Man fick en egen kamera i en hel vecka och fick sedan utmanande uppgifter, som förbättrar än. Åååh, kan verkligen inte vänta! ... det kanske inte finns platser kvar? 
Så det ska bli så sjuukt roligt! Kan verkligen inte vänta!

Dagen idag har varit rätt så tråkigt. Nationella prov OMG DET VAR DET SISTA PROVET!! INGA MER!!, Franska, Matte, Idrott + roligaste ämnet: bild! Så dagen har inte varit tråkig, men ungefär 75% - 80%?

Idag på bilden så fick vi ÄNTLIGEN  lära oss hur man ritar kroppar i bra perspektiv. Min blev lyckad, tycker jag. Den fick en bra posering och den ser rätt så realistisk ut. Vi använde oss utav ett papper och det pappret fick man ta med sig hem, så den ligger just nu i min väska! Tänkte faktiskt lära mig det där med att rita kroppar i bra perspektiv och poseringar. feelin' azum

Nu så är det Karate som gäller, så hinner inte blogga något mer just nu.

Kram på er! <3

Likes

Comments

Hejhej!
Åhh.. Brr.. Vad det är kallt ute! 7 grader känns plötsligt som -1 grad? Det är ju trots allt sommarlov om 5 veckor, jag vill inte gå runt i jättemycket kläder, fastän det är jättemysigt. Den fasen är redan passerad känns det som.
I helgen så var det jättefint väder och då kände man verkligen vår/sommar- känslan. Men nu känns det som en tidig Oktober? Helt weird.

I alla fall, idag så hade jag engelska prov, eller rättare sagt diagnos. Jag känner på mig att det kommer att gå bra! Det kändes så i alla fall. Det var skönt också att jag inte fick en panikkänsla under provet. :)
det är verkligen drygt när man känner den där panikkänslan och man inte liksom vet vart man ska ta vägen

Helge Skoog var på besök hos oss idag, omg, det var jätteroligt! Han pratade om Stig Dagerman och om en skulptur som dom tänkte sätta upp i minne av Stig Dagerman. Det var roligt att Helge kom, jag fick hans autograf och ett foto på oss. Man har ju självklart sett Halv åtta hos mig. Vem har inte?

Ja, det var väll min dag, inte så märkvärdig kanske, men skoldagar brukar inte vara så märkvärdiga heller. :)
Snart så blir det middag och det blir Schnitzel! Mums! *-*


Kram på er! <3

Likes

Comments

Hej på er! Jag är påväg hem nu från skolan, det känns jätteskönt! Idag så hade vi engelska prov och det gick väldigt bra. Bättre än vad jag hade förväntat mig faktiskt!
Det är en skön känsla man får när man har pluggat alldeles tillräckligt och man slipper oron. Så det kändes grymt skönt!
Imorgon så har vi nationella prov i Biologi.. Kanske inte världens roligaste, men bättre än samhällskunskapen.
Det är dessutom bara ett prov imorgon istället för två.

Likes

Comments